Home » Magazin » Pentru copii 0-3 ani

Afișez 1 - 60 din 661 de rezultate

Camera copilului (26)

Alăptarea (34)

Hrănire (18)

Învaţă să mergi (29)

Jucării pentru bebeluși (80)

Pentru plimbare (15)

Sănătate și Igienă (19)

(M) Jucărie moale – Aparat foto cu oglindă, cu dentitie cod  DFR11

131.00 MDL
Jucărie moale - Aparat foto cu oglindă, cu dentiție
Jucărie educativă moale "Aparat foto cu oglindă", concepută pentru bebeluși de la 3 luni.
Avantaje principale:
 • Materiale securizate: Jucăria este fabricată din material moale cu rugină, plăcut la atingere și sigur pentru bebeluș.
 • Multifuncționalitate: Butonul "aparatului foto" servește ca un teether pentru dinți, iar lentila este o oglindă în care bebelușul își poate vedea reflexia.
 • Dezvoltarea abilităților: Ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, a percepției tactile și vizuale, încurajând bebelușul să exploreze activ lumea din jurul său.
Caracteristici:
 • Potrivit pentru bebeluși de la vârsta de 3 luni
 • Materiale: material moale care ruginește
 • Oglindă încorporată și teether
Această jucărie educativă va deveni un asistent indispensabil în primele luni de viață ale copilului dumneavoastră, oferind o distracție și o distracție utilă!

(M) Jucărie сu inerție ”Mini-avion” (5 modele) cod 023-7

6.00 MDL
Jucăria cu inerție „Mini-avionul” va distra și va amuza micii copilași, oferind o mulțime de emoții pozitive.Fiecare copil va fi surprins și fericit că noul său prietenul se poate mișca cu adevărat.Jucăria haioasă și distractivă, ajută la dezvoltarea imaginației, coordonării, percepției culorilor, senzațiilor tactile și abilităților motorii fine.Disponibil în 5 variante de culoare. 

(M) Mașină de sortare cu forme geometrice cod 03187

142.00 MDL
Jucăria educativă Mașină de sortare cu forme geometrice ajută la dezvoltarea inteligenței prin identificarea și potrivirea diferitelor forme. Setul include piese de culori și forme diferite, pe care copiii vor încerca să le pună prin orificiile corespunzătoare astfel încât ei vor cunoaște și învăța formele și culorile.
 • Vârsta recomandată: 1+ ani
 • Design elegant si ergonomic
 • Plastic durabil si de calitate
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Piramidă „Cupe educative” cod 03264

186.00 MDL
Jucăria educațională Piramidă este formată din 10 cupe viu colorate de diverse culori. Vârful reprezintă capul unui omuleț amuzant cu o șapcă. Jucăria contribuie la dezvoltarea abilităților motricității fine, imaginației, memoriei, atenției și gândirii logice la copii.
 • Vârsta recomandată: 1 an +
 • Plastic durabil si de calitate
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Piramidă "Inele amuzante" cod 03267

208.00 MDL
Piramida inelelor amuzante are cinci inele și o bază special concepute pentru a fi ușor de manevrat de către copilaș. Inelul superior are în interior biluțe ce se mișcă pe o suprafață colorată, astfel copilașul este atras de zornăitul biluțelor. Fața zâmbitoare a omulețului din centrul piramidei și zornaitoarea vor atrage și vor surprinde copilașul.
 • Vârsta recomandată: 1 an +
 • Plastic durabil si de calitate
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene
 

(M) Mingi cu zornăitoare cod 03356

83.00 MDL
Mingile cu zornăitoare
 • Vârsta dela 12 luni
 • 5 bucăți cu diametrul de 50 mm.
 • Bile de 5 culori diferite.
 • Zornăitoarea îmbunătățește auzul.
 • Aspect elegant și design ergonomic.

(M) Labirint cu 4 bile "Rotire și alunecare" cod 03566

230.00 MDL
Labirintul cu bile de la producătorul Pilsan vă va atrage copilul cu designul său colorat  va oferi o mulțime de emoții pozitive în timpul unui joc distractiv.Pentru a începe jocul, așezați mingea pe nivelul superior și împingeți-o, mingea va începe să se rostogolească ușor de la un etaj la altul prin găurile speciale. Secțiunile multicolore sunt aranjate în așa fel încât bilele să nu se rostogolească prea repede, iar copilul va putea urmări cu interes mișcarea lor. Labirintul 03-566 este complet pliabil și este format din 5 secțiuni. De asemenea, sunt incluse 4 bile multicolore cu un element zornăitor. Toate piesele sunt fabricate din plastic primar de înaltă calitate, care este complet sigur pentru copii. Înălțimea jucăriei atunci când este asamblată este de 33,5 x 17,5 cm. 

(M) Tangram magnetic cod 03569

186.00 MDL
Tangramul magnetic reprezintă un set simpatic și amuzant care ii va ajuta pe cei mici să își dezvolte îndemânarea, capacitatea de concentrare și ajută la învățarea culorilor și formelor. O mulțime de combinații educative cu piese simple, care stimulează creativitatea și logica. Copiii potrivesc după model sau liber forme geometrice de diferite culori și mărimi. Din cele 7 piese ale tangramului pot fi create imagini reprezentând animale, oameni, litere, cifre, obiecte și multe altele. Setul include și o carte cu imaginile figurilor care pot fi asamblate.
 • Vârsta recomandată: 3+ ani
 • Design elegant si ergonomic
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Set de construcție ”Master Blocks” în cărucior (54 piese) cod 03575

252.00 MDL
Setul de construcție din 54 piese multicolore depozitate într-un coș pe roți, reprezintă un mod inedit de a dezvolta inteligența copilului prin jocul de construcții. Coșul este realizat din plastic transparent, prevăzut cu roți și mâner, astfel jucăria poate fi folosită ca un cărucior. Cuburile de construit sunt ideale pentru a-i ajuta pe cei mici să asimileze concepte simple legate de culori, forme și mărimi, dezvoltându-le astfel imaginația și creativitatea.
 • Vârsta recomandată: 12+ luni
 • Piese mari din plastic durabil si de calitate
 • Design elegant si ergonomic
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Set de construcție – сăsuțe ”Mini City” (26 piese) cod 03577

138.00 MDL
Setul de construcție - сăsuțe ”Master Blocks” conține 26 piese de construcție multicolore cu ajutorul cărora se poate de construit un oraș. Casele sunt stivuibile și pot fi așezate fie una peste alta, fie una lângă alta. Piesele de construit căsuțe sunt ideale pentru a-i ajuta pe cei mici să asimileze concepte simple legate de culori, forme și mărimi, dezvoltându-le astfel imaginația și creativitatea.
 • Vârsta recomandată: 12+ luni
 • Plastic durabil si de calitate
 • Design elegant si ergonomic
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene
 

(M) Set de construcție ”Master Blocks” (110 piese) cod 03581

314.00 MDL
Setul de construcție din 110 piese multicolore depozitate într-o cutie din plastic, reprezintă un mod inedit de a dezvolta inteligența copilului prin jocul de construcții. Cuburile de construit sunt ideale pentru a-i ajuta pe cei mici să asimileze concepte simple legate de culori, forme și mărimi, dezvoltându-le astfel imaginația și creativitatea.
 • Vârsta recomandată: 12+ luni
 • Piese mari din plastic durabil si de calitate
 • Design elegant si ergonomic
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Joc de echilibru pentru mâini și picioare, 3 culori cod 03707

109.00 MDL
Vă prezentăm jocul de echilibru pentru mâini și picioare în 3 culori strălucitoare. Acest produs este ideal pentru copiii de peste 3 ani și îi va ajuta să își dezvolte echilibrul și coordonarea.Jocul este format din piese în formă de mâini și picioare, cu stimuli tactili pe una dintre suprafețele lor. Acest lucru încurajează coordonarea mână-ochi a copiilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii fine.Jocul este produs folosind materiale sigure, ceea ce asigură o siguranță totală pentru sănătatea copiilor în timpul jocului. Toate acestea fac din jocul "Echilibru cu mâinile și picioarele" o alegere excelentă pentru distracția și educația celui mic.

(M) Scaun din plastic, până la 50 kg, 4 culori cod 03711

285.00 MDL
Vă prezentăm scăunelul din plastic pentru copii.Acest scaun este ideal pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani și oferă siguranță datorită cotierelor laterale. Cu o greutate maximă admisă de până la 50 kg, acesta garantează un sprijin sigur. Înălțimea scaunului este de 27 cm, ceea ce îl face ideal pentru a le permite copiilor să stea confortabil.Disponibil în patru culori diferite: roșu, galben, albastru și verde, pentru a se potrivi oricărui interior sau preferințelor copilului. Picioarele spătarului scaunului sunt prevăzute cu saboți antiderapanți, asigurând o utilizare sigură pe o varietate de suprafețe.Acest scaun este ușor, dar robust și stabil. Designul său este special conceput pentru a asigura confortul copilului dumneavoastră în timpul utilizării. Fabricat din materiale sigure pentru copii, nu conține substanțe nocive.Datorită designului său, scaunul este ușor de mutat dintr-o cameră în alta sau chiar afară, asigurând confort și siguranță pentru copilul dvs. în orice mediu.

(M) Joc "Funny mini boxes" (Cel mai bun țintaș!) cod 06034

109.00 MDL
Jocul distractiv de la Pilsan îi va distra chiar și pe adulți, nu doar pe copii. Numeroase feluri de a juca, unde e loc doar de imaginație și buna dispoziție! Jocul include 14 piese: cutii numerotate de la 1 la 10 si 4 bile, cutiile vor fi așezate într-o piramidă, unele peste altele. Scopul jucătorilor este să arunce cu mingiuțe în ele astfel încât să le dărâme.
 • Vârsta de utilizare: 1+ ani
 • Poate fi folosit în interior și exterior
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Gărduleț/ țarc de joacă «Angel" cod 06183

1924.00 MDL
Cu ajutorul țarcului pentru copii «Angel" veți crea un loc pentru jocuri active și distractive acasă sau în aer liber. În acest tarc, te poți juca cu mingi pentru piscină, precum și cu jucării educaționale (roți, biluțe, telefon), care sunt încorporate într-unul dintre pereți. Gărdulețul cu panoul de joc este format din secțiuni colorate, cu imagini texturate pe exterior. Țarcul este echipat cu o ușă ce nu poate fi deschisă din interior -sistem patentat de blocare a ușii - oferind siguranța copiilor mici.
 • Vârsta recomandată: 1+ ani
 • Poate fi folosit in interior și exterior
 • Durabil și fiabil
 • Design ergonomic și atractiv
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Scaunel WC p/u copii cod 07510

198.00 MDL
- Возраст 12+ месяцев - Совместимость с любым туалетом - Обработанная сторона для безопасности детей - Предоставление ребенку привычки пользоваться туалетом - Гладкий внешний вид и эргономичный дизайн

(M) Cada de baie JUMBO BABY cod 07529

270.00 MDL
Cada de baie Pilsan Jumbo Baby (07529) este destinată scăldării copiilor mici de la naștere până la 18 luni. Corpul băii este realizat sub formă de turnare unică. Pe părțile laterale ale băii se găsesc modele antiderapante și proeminențe, iar pe colțuri sunt suporturi pentru săpun și șampon. Sarcina maximă este limitată la 10 kg.Baia pentru copii Baby Pilsan (07529) are un aspect elegant, o construcție robustă și un design ergonomic. Carcasa este rezistentă la substanțele chimice de uz casnic, nu se estompează, ușor de curățat. Baia are 4 variante de culoare.Baia este realizată din materiale non-alergice ecologice, inodor și complet sigure pentru sănătatea copilului.

(M) Oală "Puișor" cod 07564

413.00 MDL
Детский горшок в форме туалета от производителя Pilsan 07-564- это совершенно новое и эргономичное решение, которое позволит без хлопот и с комфортом приучить ребенка ходить на горшок.Модель выполнена из первичной пластмассы, она обладает высокой износоустойчивостью, легкостью и сохраняет комнатную температуру, что является важным показателем при выборе модели для повседневного использования.Горшок выполнен в форме туалета и имеет анатомическую форму, которая обеспечит малышу комфорт и удобство, а родителю быструю уборку и чистку.Горшок оборудован съёмной спинкой, которая имеет фигурную форму и яркую наклейку с изображением панды. Слив имитирует встроенная кнопка с эффектами, она воспроизводит реалистичный шум воды и подсвечивается разными цветами во время активации.Унитаз оборудован местом для съёмного горшка, который легко вставляется и вынимается за счет вылитых отверстий с обеих сторон унитаза.Также в качестве реалистичного дополнения, туалет оснащен крышкой, а сбоку встроен выдвижной держатель для туалетной бумаги.Особенности модели:- спинка;- съемный горшок;- держатель для туалетной бумаги;- крышка;- кнопка со световыми и звуковыми эффектам;- резиновые накладки.Размер унитаза со спинкой - 39 см х 37.5 см х 24 см.Высота сиденья от пола - 22 см.Размер съёмного горшка - 22 см х 26 см х 6.5 см.Максимальный вес - 25 кг.Рекомендуемый возраст - 18 месяцев.

(M) Scăunel Copii cu Masa detașabila cod 07570

769.00 MDL
* Tava mare detașabilă * Loc special pentru biberon în tavă * Centură de siguranță în 3 puncte * Material sigur și durabil * Sistem special de blocare pentru tavă * Picioare antiderapante * Sistem special de blocare pentru asamblare ușoară * Curea reglabilă * Design elegant și ergonomic * Fabricat din material non-cancerigen, potrivit pentru sănătatea copiilor. * Greutate maximă admisibilă: 35 kg.

(M) Zornaitoare dintier "Gingier" cod 1106A

164.00 MDL

Zornăitoare dentițe „Gingier”

Zornăitoare "Gingier" - este destinată bebelușilor.Aceste inele moi de dentiție sunt jucăria perfectă pentru bebelușii. În interiorul jucăriei se află o minge care scoate un sunet atunci când este scuturată, ceea ce îl distrează suplimentar pe bebeluș. Inelele sunt fabricate din plastic moale și sigur, care poate fi răsucit și mestecat, ajutând la ameliorarea disconfortului de dentiție.Jucăria este potrivită pentru a se juca în diferite poziții: așezat, întins sau târâre, ceea ce o face versatilă și interesantă în diferite etape de dezvoltare a bebelușului. Bebelușul poate folosi acest zornăitor de dentiție în diferite moduri, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a percepției senzoriale.Caracteristici:
 • Design colorat: Atrage atenția bebelușului și stimulează percepția vizuală.
 • Efecte sonore: Mingea din interior scoate un sunet atunci când este scuturată, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților auditive.
 • Materiale sigure: Inelele sunt fabricate din plastic moale și sigur, potrivit pentru a fi mestecat și răsucit.
 • Varietate de joacă: Potrivit pentru joacă în diferite poziții și în diferite stadii de dezvoltare.
Certificate de calitate și siguranță:
 • European EN71. American ASTM.
Această jucărie va fi un mare ajutor în lumea noilor descoperiri și va ajuta bebelușul la dentiție.

(M) Zornaitoare dintier "Honeycomb" cod 1106B

164.00 MDL

Zornăitoare dentițe „Honeycomb”

Zornăitoare "Honeycomb" - este destinată bebelușilor.Aceste inele moi de dentiție sunt jucăria perfectă pentru bebelușii. În interiorul jucăriei se află o minge care scoate un sunet atunci când este scuturată, ceea ce îl distrează suplimentar pe bebeluș. Inelele sunt fabricate din plastic moale și sigur, care poate fi răsucit și mestecat, ajutând la ameliorarea disconfortului de dentiție.Jucăria este potrivită pentru a se juca în diferite poziții: așezat, întins sau târâre, ceea ce o face versatilă și interesantă în diferite etape de dezvoltare a bebelușului. Bebelușul poate folosi acest zornăitor de dentiție în diferite moduri, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a percepției senzoriale.Caracteristici:
 • Design colorat: Atrage atenția bebelușului și stimulează percepția vizuală.
 • Efecte sonore: Mingea din interior scoate un sunet atunci când este scuturată, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților auditive.
 • Materiale sigure: Inelele sunt fabricate din plastic moale și sigur, potrivit pentru a fi mestecat și răsucit.
 • Varietate de joacă: Potrivit pentru joacă în diferite poziții și în diferite stadii de dezvoltare.
Certificate de calitate și siguranță:
 • European EN71. American ASTM.
Această jucărie va fi un mare ajutor în lumea noilor descoperiri și va ajuta bebelușul la dentiție.

(M) Set de zornăitoare "Dinozauri", 5 modele cod 1109

193.00 MDL
Set de zornăitoare "Dinozauri", 5 modele
Primii ani de viață ai bebelușului dumneavoastră sunt extrem de importanți pentru dezvoltarea simțurilor, a motricității fine și a dentiției. În această perioadă, bebelușii învață despre lumea din jurul lor prin intermediul văzului, auzului și atingerii, precum și cum să își controleze degetele și să țină diferite obiecte. Acest set de zornăitoare este conceput pentru a răspunde nevoilor bebelușului dvs. în diferite stadii de dezvoltare.Caracteristicile zornăitorului:
 • Set de zornăitoare și bețișoare: Include 5 zornăitoare/înțepătoare viu colorate, concepute pentru diferite etape de dezvoltare a bebelușului
 • Forme drăguțe și culori strălucitoare: Fiecare sonerie are forma unui dinozaur și este pictată în culori strălucitoare pentru a stimula vederea bebelușului.
 • Dințișori pentru dentiție: Dinții din silicon moale ajută bebelușul dvs. să ușureze disconfortul de dentiție.
 • Sterilizabile în apă clocotită în mai puțin de 10 minute.
 • Dimensiuni zornăitor:
 • 7,1 x 1,8 x 7,8 cm,
 • 9,4 x 3 x 10,2cm,
 • 9,7 x 3,5 x 9 cm,
 • 9,9 x 3,3 x 9,7 cm,
 • 7,2 x 1,2 x 10,5 cm
Acest set de zornăitoare va fi un ajutor excelent pentru dezvoltarea bebelușului dumneavoastră, ajutându-l să învețe despre lume, să își dezvolte abilitățile motorii fine și să îi ușureze dentiția. Oferiți-i bebelușului dvs. bucurie și confort cu zornăitoarele și dințișorii noștri!

137601 Cos pentru jucarii Baschet, 45x50cm

195.00 MDL
Copilul își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți cere.

137602 Cos pentru jucarii Fotbal, 45x50cm

195.00 MDL
Copilul își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți cere.

Cos pentru jucarii Buburuza, 45x50xm, cod 158014

195.00 MDL
Copilul dvs. își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți

161638 Coș pentru jucării Rățușcă, 45x50cm

195.00 MDL
Copilul își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți cere.

179001 Coș pentru jucării Cățel, 45x50cm

195.00 MDL
Copilul își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți cere.

179003 Coș pentru jucării Leu, 45x50cm

195.00 MDL
Copilul își va pune cu ușurință lucrurile sau jucăriile în coșul de jucării original, de îndată ce îl veți cere.

(M) Set Rățuște cod 18221

43.00 MDL
Детский компактный и безопасный набор "Утята" 6 шт, разработанный из экологически безопасных материалов, идеально подойдет по расцветке как мальчику, так и девочке старше 12-ти месяцев. В наборе предусмотрено 6 разноцветных, пластиковых утят, которые подойдут для игры как в ванной, в песочнице или же просто на коврике. Компактные игрушечные уточки размером 8 х 6 х 7 см от торговой марки M-toys выполнены из легкого, влагостойкого и прочного пластика, который не боится падений и ударов. Помогите малышу освоить полезные навыки, которые помогут ему освоиться в детском саду и быстро войти в обучающий процесс. Познакомьте кроху с азами математического счета до шести, названиями цветов, формами и размерами, понятиями большой –маленький. Поверхности игрушек тщательно отполированные и гладкие, поэтому Ваш малыш не причинит себе вреда во время забавы. Времяпровождение с уточками прекрасно развивает мелкую моторику, сенсорику, логическое и цветовое восприятие, способствует тренировке мелкой моторики пальчиков и фантазии.

(M) Puzzle 3 în 1 "Familia Peppa Pig" cod 200338

116.00 MDL
Bun venit în lumea aventurilor uimitoare cu puzzle-urile familiei Peppa Pig!În acest set veți găsi trei variante de puzzle-uri - pentru 2, 3 și 4 piese. Drăguța Peppa Pig și familia ei vă așteaptă pe aceste puzzle-uri pentru copii!Personajele preferate ale desenului animat pentru copii se joacă, se schimbă în costumele lor preferate și se îmbrățișează. Ce familie drăguță! Piesele de puzzle sunt mari și sunt realizate din carton rezistent, astfel încât sunt atât de confortabile de ținut în mână.Oferiți-i celui mic bucuria și plăcerea de a asambla aceste puzzle-uri fascinante cu personajele preferate din desenul animat Peppa Pig!

(M) Puzzle 3 în 1 "Prietenii Peppa Pig" cod 200339

116.00 MDL
Bun venit în lumea aventurilor uimitoare cu puzzle-urile Peppa Pig!În acest set veți găsi trei variante de puzzle-uri - pentru 2, 3 și 4 piese. Drăguța Peppa Pig și familia ei vă așteaptă pe aceste puzzle-uri pentru copii!Personajele preferate ale desenului animat pentru copii se joacă, se schimbă în costumele lor preferate și se îmbrățișează. Ce familie drăguță! Piesele de puzzle sunt mari și sunt realizate din carton rezistent, astfel încât sunt atât de confortabile de ținut în mână.Oferiți-i celui mic bucuria și plăcerea de a asambla aceste puzzle-uri fascinante cu personajele preferate din desenul animat Peppa Pig!

(M) Avion retractabil cu inerție (4 modele) cod 2062

6.00 MDL
Avion retractabil cu inerție va distra și va amuza micii copilași, oferind o mulțime de emoții pozitive.Fiecare copil va fi surprins și fericit că noul său prietenul se poate mișca cu adevărat.Jucăria haioasă și distractivă, ajută la dezvoltarea imaginației, coordonării, percepției culorilor, senzațiilor tactile și abilităților motorii fine.Disponibil în 4 variante de culoare. 

(M) Premergător "Tabla de invatare" cu muzică și lumină cod 2107

1319.00 MDL
Premergător "Tabla de învățare" cu muzică și lumină
O modalitate distractivă și sigură de a vă ajuta copilul să învețe să stea jos, să stea în picioare și să meargă! Pentru bebelușii de la 9 luni care învață să stea în picioare și își dezvoltă puterea picioarelor și stabilitatea corpului și pentru bebelușii de la 12 luni care încep să meargă. Acest umblător vă va ajuta copilul să își dezvolte coordonarea și încrederea în mișcare!Beneficii:
 • Se transformă într-o masă de activități: Walkerul se transformă cu ușurință într-o masă de scris și desenat, oferind un spațiu de joacă suplimentar.
 • Panou interactiv de conducere: Panou distractiv cu volan și butoane pentru muzică, unde micul tău călăreț se poate juca și învăța.
 • Accesorii: Include mărgele de numărat și un telefon mobil atașat - perfect pentru a dezvolta abilitățile de prindere și de motricitate fină ale copilului dumneavoastră.
 • Joc Happy City: Include muzică, efecte sonore și o varietate de scene pentru a-l distra și încânta pe cel mic.
Caracteristicile premergătorului:
 • Senzor de mișcare încorporat: Când bebelușul tău împinge mersul, se activează muzica distractivă și efectele sonore!
 • Design triunghiular stabil: Designul triunghiular îl face sigur și ușor de utilizat de către bebelușul dvs.
 • Control cu două viteze: Viteză rapidă și lentă pentru ca mersul timpuriu și în curs de dezvoltare să câștige încredere și viteză.
 • Comutator motor: Împingeți maneta pentru a pune în mișcare mașinuța de jucărie!
 • Avion: Redă efecte sonore amuzante!
 • Imagini derulante: Imagini luminoase și captivante care vor menține atenția copilului dumneavoastră!
Acest permergător va fi un ajutor excelent pentru dezvoltarea abilităților copilului dumneavoastră, oferind o învățare sigură și distractivă a mersului.

(M) Puzzle 4 în 1 "Profesii" cod 300131

193.00 MDL
Un doctor tratează bolnavii, un polițist menține legea și ordinea, iar poștașul și pompierul ce fac?Spuneți-mi și arătați-mi pe imagine. Haideți să învățăm despre profesii cu un puzzle 4 în 1.Pentru că ce poate fi mai bun decât un singur puzzle? Doar patru puzzle-uri într-o singură cutie!Există 4 niveluri de dificultate a puzzle-ului într-un singur set: 12, 16, 20 și 24 de elemente, astfel încât jocul poate fi făcut mai dificil în timp.Potrivit pentru copii de la 3 ani, îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii fine, coordonarea și gândirea spațială.

(M) Puzzle 4 în 1 "Transport" cod 300132

193.00 MDL
Care este diferența dintre un elicopter și o navă cu motor?Cine conduce la sol și cine are nevoie de șine?Învățați cuvinte noi și aflați mai multe despre transporturi cu puzzle-ul 4în1.Pentru că ce poate fi mai bun decât un singur puzzle? Doar patru puzzle-uri într-o singură cutie! ВExistă 4 niveluri de dificultate într-un singur set: puzzle-uri de 12, 16, 20 și 24 de piese, astfel încât jocul poate crește în complexitate în timp.Pentru copii începând cu vârsta de 3 ani și îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii fine, coordonarea și gândirea spațială.

(M) Puzzle 6 în 1 "Transport" cod 300154

109.00 MDL
Vă prezentăm puzzle-urile noastre unice de transport 6 în 1!Acest set de puzzle-uri reprezintă șase imagini diferite ale diferitelor tipuri de transport: mașini, trenuri, avioane, vapoare, biciclete și multe altele.Puzzle-urile "Transport" 6 în 1 sunt ideale pentru copiii care sunt fascinați de lumea transporturilor și a mecanismelor. Adunând diferite imagini, copiii își dezvoltă gândirea logică, atenția la detalii, precum și își îmbunătățesc abilitățile motorii manuale și coordonarea.Acest set de puzzle-uri va fi un cadou minunat pentru micii pasionați de mașini și călători, ajutându-i nu doar să se dezvolte, ci și să se bucure de procesul fascinant de asamblare a puzzle-urilor.

(M) Zornăitoare cu dentiție "Omida veselă" cod 306D

43.00 MDL
Zornăitoare cu dentiție "Omida veselă"
Această jucărie colorată va ușura durerea și disconfortul de dentiție al bebelușului dumneavoastră, datorită formei sale interesante și culorilor luminoase.
Caracteristicile produsului:
 • Calmează gingiile dureroase: Mestecătorul oferă confort și ușurare pentru durerea la gingii ale bebelușului.
 • Dimensiune compactă: Mic și compact, perfect pentru a fi folosit acasă sau în deplasare.
 • Formă amuzantă și culori strălucitoare: Mestecătorul are forma unei omizi, cu culori strălucitoare și textură plăcută, ceea ce îl face distractiv pentru bebeluș.
 • Umplut cu apă: Mestecătorul umplut cu apă oferă o suprafață rece pentru o mai mare calmare și ameliorare a durerii.
Această zornăitoare cu dentiție "Omida veselă" va fi un ajutor indispensabil pentru bebelușul dvs. în timpul sezonului de dentiție, datorită comodității, designului atractiv și eficienței sale.

(M) Zornaitoare dintier "Сheite" cu lumini cod 306E

76.00 MDL

Zornăitoare dințier „Cheițe” cu lumini

Zornăitoare dințier „Cheițe” cu lumini - acest zornăitor este confortabil pentru mâinile mici, ușor de apucat și de ținut. Apasă pe fața zâmbitoare pentru a aprinde lumina de pe breloc!Caracteristici:
 • Scop dublu: Folosiți ca un teether și un zornăitor în același timp pentru a ajuta la dezvoltarea motricității fine și a abilităților senzoriale.
 • Lumini intermitente: Atrageți și distrați bebelușul stimulându-i percepția vizuală.
 • Suprafața cheii: Suprafața texturată și decalată ajută la dentiție prin ușurarea disconfortului.
 • Culori luminoase și textură plăcută: Promovează percepția vizuală și tactilă, încurajându-vă copilul să exploreze lumea din jurul său.
Această jucărie nu numai că distrează, dar promovează și dezvoltarea sănătoasă a bebelușului, oferind o distracție sigură și interesantă.

(M) Telecomanda interactiva cu muzica „Telecomanda mea” cod 3113

175.00 MDL

Telecomandă interactivă cu muzică „Telecomanda mea”

Dacă micuțului îi place telecomanda televizorului, dar ești îngrijorat de siguranța sa, telecomanda interactivă cu muzică „Telecomanda mea” este soluția perfectă! Această telecomandă ajută copiii să se familiarizeze cu cifrele, formele și culorile, dezvoltând în același timp motricitatea fină, auzul, vederea și gândirea.Caracteristici principale:
 • Design realist: Telecomanda conține multe butoane, la fel ca un dispozitiv real: 10 butoane rotunde pentru schimbarea canalelor, reglarea volumului, navigare înainte-înapoi și alte funcții.
 • Efect educativ: Ajută bebelușul să învețe cifrele, formele și culorile.
 • Melodii și efecte luminoase: Melodii amuzante și efecte luminoase integrate fac jocul și mai interesant și captivant.
 • Dezvoltarea abilităților: Contribuie la dezvoltarea motricității fine, auzului, vederii și gândirii logice.
Această telecomandă de jucărie va deveni jucăria preferată a micuțului, oferindu-i o distracție sigură și educativă.

(M) Jucarie interactiva pentru copii "Ciocanul vesel" cod 3115

208.00 MDL
Jucăria educativă "Ciocanul Vesel" va fi un ajutor nesporit în divertismentul și educația micuțului. Datorită celor două moduri, "Joacă" și "Învățare", această jucărie nu va lăsa copilul să se plictisească și îl va ajuta să obțină noi abilități.Principalele avantaje:
 • Modul de joacă: La fiecare lovitură, ciocanul emite o mulțime de sunete amuzante, făcând jocul distractiv și captivant.
 • Modul educativ: Ciocanul familiarizează copilul cu cifrele și numărarea în limba engleză, contribuind la învățarea timpurie a limbii străine.
Beneficii pentru dezvoltarea copilului:
 • Abilități matematice: Jocul ajută copilul să se familiarizeze cu cifrele și numărarea, dezvoltându-i abilitățile matematice.
 • Gândire: În timpul jocului, copilul învață să gândească logic și să ia decizii.
 • Calități fizice: Loviturile cu ciocanul contribuie la dezvoltarea coordonării mișcărilor și la întărirea mușchilor.
 • Bunăstare emoțională: Sunetele amuzante și designul colorat al jucăriei îmbunătățesc starea de spirit și contribuie la dezvoltarea emoțională.
 • Abilități auditive: Efectele sonore dezvoltă percepția auditivă a copilului.
Jucăria"Ciocanul Vesel" nu doar distrează, dar contribuie și la dezvoltarea completă a micuțului, făcând procesul de învățare interesant și captivant.