Home » Magazin » Jucării

Afișez 1 - 60 din 1302 rezultate

Jocuri sezoniere/altele (324)

Pentru băieţi (673)

Constructori Lego (72)

Pentru fetiţe (520)

Transport pentru copii (78)

(M) Jucărie moale – Aparat foto cu oglindă, cu dentitie cod  DFR11

131.00 MDL
Jucărie moale - Aparat foto cu oglindă, cu dentiție
Jucărie educativă moale "Aparat foto cu oglindă", concepută pentru bebeluși de la 3 luni.
Avantaje principale:
 • Materiale securizate: Jucăria este fabricată din material moale cu rugină, plăcut la atingere și sigur pentru bebeluș.
 • Multifuncționalitate: Butonul "aparatului foto" servește ca un teether pentru dinți, iar lentila este o oglindă în care bebelușul își poate vedea reflexia.
 • Dezvoltarea abilităților: Ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, a percepției tactile și vizuale, încurajând bebelușul să exploreze activ lumea din jurul său.
Caracteristici:
 • Potrivit pentru bebeluși de la vârsta de 3 luni
 • Materiale: material moale care ruginește
 • Oglindă încorporată și teether
Această jucărie educativă va deveni un asistent indispensabil în primele luni de viață ale copilului dumneavoastră, oferind o distracție și o distracție utilă!

(M) Set Unelte pentru nisip cod 00319

61.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Setul include: lopată mare și greblă mare
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Găleată pentru nisip ”Pluto” cod 00470

21.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Lopățică pentru nisip ”Pluto” cod 00473

7.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Set de ceai cod 00772

153.00 MDL
Jucării inovative, colorate și distractive, de calitate superioară, atât pentru interior, cât și pentru exterior de la Burak Toys!Setul de ceai contribuie la dezvoltarea imaginației, a motricității fine, învățând elementele de bază ale etichetei, aranjării mesei și primirii oaspeților și garantează distracție maximă cu prietenii acasă sau în aer liber.
 • Conținutul setului: 4 căni, 4 farfurioare de ceai, 4 lingurițe, ceainic cu capac și un platou cu mînere.
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Trotinetă pentru copii de la 3 la 14 ani, 2 culori cod 009NSC

384.00 MDL
Trotineta pentru copii de la 3 la 14 ani este un mijloc de transport modern destinat copiilor de diferite categorii de vârstă. Aceasta combină confortul, siguranța și designul elegant, făcând-o o alegere atractivă pentru părinți și copii.

Avantajele Trotinetei:

 1. Înălțime reglabilă a ghidonului: Trotineta are o înălțime reglabilă a ghidonului, permițând utilizarea acesteia de către copii de diferite înălțimi și vârste. Acest lucru o face confortabilă pentru utilizare pe termen lung și contribuie la o postură corectă a copilului.
 2. Construcție robustă și ușoară: Fabricată din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și elementele plastice rezistente, trotineta este în același timp ușoară și durabilă.
 3. Mecanism pliabil: Se pliază și se desface ușor, fiind convenabilă pentru depozitare și transport. Acest lucru permite luarea trotinetei în călătorii și economisirea spațiului acasă.
 4. Siguranță: Echipată cu o platformă antiderapantă, frâne de încredere și roți luminoase pentru o vizibilitate mai bună în timpul nopții. Aceasta sporește nivelul de siguranță în utilizare.
 5. Multifuncționalitate: Potrivită atât pentru începători, cât și pentru utilizatori mai experimentați. Unele modele sunt dotate cu un scaun care poate fi îndepărtat pe măsură ce copilul crește.

Beneficii pentru dezvoltare:

 1. Dezvoltare fizică: Plimbările cu trotineta contribuie la dezvoltarea coordonării mișcărilor, echilibrului și motricității. Este o activitate fizică excelentă care întărește mușchii picioarelor și spatelui.
 2. Îmbunătățirea rezistenței și forței: Plimbările regulate ajută la îmbunătățirea rezistenței și forței, având un impact pozitiv asupra stării fizice generale a copilului.
 3. Dezvoltarea coordonării și echilibrului: Controlul trotinetei necesită o bună coordonare a mișcărilor și abilități de echilibru, ceea ce dezvoltă aceste competențe la copii.
 4. Dezvoltare socială: Plimbările cu trotineta au loc adesea în parcuri, pe terenuri de joacă sau în compania prietenilor, ceea ce contribuie la interacțiunea socială și la abilitățile de lucru în echipă.
 5. Consolidarea încrederii în sine: Stăpânirea abilităților de a se plimba și posibilitatea de a se deplasa independent ajută copiii să se simtă mai încrezători și mai independenți.
Trotineta pentru copii de la 3 la 14 ani nu este doar un mijloc de transport distractiv și captivant, ci și un instrument util pentru dezvoltarea fizică și socială a copilului. Aceasta ajută la îmbunătățirea formei fizice, dezvoltă coordonarea și echilibrul, și contribuie la adaptarea socială și consolidarea încrederii în sine.

(M) Trotinetă 2 in 1, 2 culori cod 009TNNSC

549.00 MDL
Bicicleta fără pedale și trotinetă 2 în 1 pentru copii este un mijloc de transport multifuncțional care combină avantajele unei biciclete fără pedale și ale unei trotinete. Această jucărie versatilă este destinată copiilor mici și le oferă posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și condiția fizică într-un mod distractiv și captivant.

Avantajele bicicletei fără pedale și trotinetei 2 în 1:

 1. Versatilitate: Acest mijloc poate fi transformat cu ușurință din bicicletă fără pedale în trotinetă și invers. Acest lucru permite utilizarea sa în diferite etape de dezvoltare ale copilului, începând cu dobândirea abilităților de bază pentru menținerea echilibrului și terminând cu plimbările complete cu trotinetă.
 2. Înălțime reglabilă: Dispune de înălțime reglabilă a șeii și ghidonului, permițând adaptarea mijlocului de transport la înălțimea copilului. Acest lucru asigură confort și siguranță în utilizare.
 3. Simplitate în transformare: Trecerea de la un mod la altul durează de obicei doar câteva minute și nu necesită unelte complicate, ceea ce îl face convenabil pentru părinți.
 4. Construcție robustă și ușoară: Fabricată din materiale durabile, dar ușoare, cum ar fi aluminiul și plasticul, ceea ce asigură durabilitate și ușurință în transport.
 5. Siguranță: Echipată cu platformă antiderapantă și frâne de încredere, esențiale pentru asigurarea siguranței copilului în timpul plimbărilor.

Beneficii pentru dezvoltare:

 1. Dezvoltarea echilibrului și coordonării: În modul bicicletei fără pedale, copiii învață să-și mențină echilibrul și să-și coordoneze mișcările, ceea ce reprezintă o pregătire excelentă pentru a învăța să meargă pe bicicletă sau trotinetă.
 2. Întărirea mușchilor: Mișcările constante ale picioarelor în timpul împingerii dezvoltă și întăresc mușchii picioarelor și ai trunchiului, contribuind la pregătirea fizică generală a copilului.
 3. Dezvoltarea încrederii în sine: Dobândirea abilităților de a merge cu bicicleta fără pedale și trotineta ajută copiii să se simtă mai încrezători și mai independenți.
 4. Stimularea activității: Plimbările cu bicicleta fără pedale și trotineta stimulează copiii să fie mai activi și să petreacă mai mult timp în aer liber, ceea ce este benefic pentru sănătatea și bunăstarea lor generală.
 5. Abilități sociale: Utilizarea acestor mijloace de transport contribuie la socializare, deoarece copiii se plimbă adesea în parcuri și pe terenuri de joacă, interacționând cu alți copii și dezvoltând abilități de comunicare.
Bicicleta fără pedale și trotineta 2 în 1 pentru copii este un mijloc de transport multifuncțional excelent, care combină cele mai bune calități ale unei biciclete fără pedale și ale unei trotinete. Ajută copiii să-și dezvolte echilibrul, coordonarea, să întărească mușchii, să-și crească încrederea în sine și stimulează un stil de viață activ. Datorită versatilității și siguranței sale, bicicleta fără pedale și trotineta 2 în 1 devine o alegere excelentă pentru părinții care doresc să asigure copiilor lor un timp plăcut și benefic.

(M) Set de poliție cu accesorii pentru copii (8 accesorii) cod 01-27-1

65.00 MDL
Setul 01-27-1 este ideal pentru micuții dumneavoastră eroi. Cei mici au atâtea accesorii încât se pot imagina că salvează lumea. Este un set care garantează ore intregi de distracție celor mici, dezvoltând imaginația acestora. 

(M) Baloane de săpun „Trandafir", 36 cm cod 01253

17.00 MDL
Baloanele de săpun „Trandafir", este o distracție excelentă pentru copii și adulți, precum și un timp activ și foarte distractiv petrecut împreuna.Un simplu joc simplu te poate încărca de energie pozitivă. Puteți descoperi o mulțime de jocuri sau pur și simplu să urmăriți mișcarea baloanelor de săpun colorate.Produsul este disponibil în 4 culori.

(M) Cap de coafură, cu accesorii, 19 cm cod 0132-1

219.00 MDL

Manechin pentru coafuri cu accesorii 19 cm

Descrierea produsului

Prezentăm manechinul pentru coafuri cu accesorii de 20 cm – jucăria ideală pentru fetițele mici care visează să devină stiliști! Acest manechin permite crearea unor coafuri elegante și frumoase, dezvoltând abilitățile creative și imaginația. Fabricat din materiale sigure pentru copii.

Caracteristici și beneficii

 1. Dezvoltarea creativității: Cu ajutorul acestui manechin, fetițele își pot pune în practică ideile și fanteziile, creând diverse coafuri și stiluri.
 2. Învățare prin joacă: Manechinul ajută fetițele mici să învețe bazele îngrijirii părului, împletirii și coafării, transformând învățarea într-un joc captivant.
 3. Dezvoltarea motricității fine: Lucrul cu părul și accesoriile mici îmbunătățește coordonarea mișcărilor și dezvoltă motricitatea fină.
 4. Materiale sigure: Manechinul și accesoriile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sigure, ceea ce le face complet sigure pentru copii.
 5. Set de accesorii: Setul include diverse accesorii, cum ar fi elastice, agrafe, perii și elemente decorative, permițând crearea unor coafuri unice și stiluri variate.

În set:

 • Manechin pentru coafuri (19 cm)
 • Set de elastice pentru păr
 • Set de agrafe și ace
 • Pieptene pentru păr
Acest manechin pentru coafuri cu accesorii va fi un cadou minunat pentru fetițele mici, ajutându-le să-și dezvolte abilitățile creative și să se distreze de minune.

(M) Bicicletă de echilibru din lemn pentru copii "Free Style" cod 02001

1209.00 MDL
Bicicletă de echilibru din lemn pentru copii "Free Style" de la Pilsan, îl va face pe micuțul tău să se simtă ca un adevărat alergător. Împingând cu picioarele, micuțul va învăța să-și păstreze echilibrul și va fi gata să se urce în curând pe o bicicletă adevărată cu două roți.
Caracteristici bicilete de echilibru
 • Vârsta recomandată: de la 24 de luni
 • Sarcina maximă: până la 30 kg
 • Înălțime reglabilă a scaunului: 3 niveluri
 • Ușoară și robustă: ușor de transportat și fiabilă în utilizare.
 • Ușor de instalat: ușor de asamblat și dezasamblat
 • Dezvoltă mușchii picioarelor, abilitățile motorii și coordonarea: ajută la întărirea picioarelor și la îmbunătățirea coordonării.
 • Fără pedale: îmbunătățește simțul echilibrului și încrederea copilului, oferindu-i libertatea de a se deplasa sub propriul control.
 • Instrument de socializare: promovează interacțiunea activă cu familia și prietenii
 • Roți EVA: previn alunecarea și oferă o deplasare silențioasă și lină
 • Materiale sigure: fabricate din materiale sigure pentru copii
Această bicicletă de echilibru din lemn va fi o alegere excelentă pentru copilul dumneavoastră, ajutându-l să se dezvolte fizic și social în timp ce se bucură de jocuri distractive. 

(M) Jucărie сu inerție ”Mini-avion” (5 modele) cod 023-7

6.00 MDL
Jucăria cu inerție „Mini-avionul” va distra și va amuza micii copilași, oferind o mulțime de emoții pozitive.Fiecare copil va fi surprins și fericit că noul său prietenul se poate mișca cu adevărat.Jucăria haioasă și distractivă, ajută la dezvoltarea imaginației, coordonării, percepției culorilor, senzațiilor tactile și abilităților motorii fine.Disponibil în 5 variante de culoare. 

(M) Set pentru nisip 1 "Pluto" cod 02913

54.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Setul include: găleată, capac – sită, lopată, greblă și forme pentru nisip
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Set pentru nisip 2 "Venus" cod 02920

65.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Setul include: găleată, capac – sită, lopată, greblă și forme pentru nisip în formă de castel
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Set pentru nisip 3 "Olimp" cod 02937

87.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Setul include: găleată, capac – sită, lopată, greblă și forme pentru nisip
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Stropitoare mică cod 03057

61.00 MDL
Jucării colorate pentru apă și nisip de la Burak Toys! Ele contribuie la dezvoltarea simțului tactil, a motricității fine, a imaginației copilului și a concentrării atenției. Aceste jucării favorizează formarea percepției culorilor.
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani

(M) Set pentru picnic cod 03149

197.00 MDL
Jucării inovative, colorate și distractive, de calitate superioară, atât pentru interior, cât și pentru exterior de la Burak Toys!Setul pentru picnic contribuie la dezvoltarea imaginației, a motricității fine, învățând elementele de bază ale etichetei, aranjării mesei și primirii oaspeților și garantează distracție maximă cu prietenii acasă sau în aer liber.
 • Conținutul setului: 4 căni, 4 farfurioare de ceai, 4 lingurițe, ceainic cu capac, 4 farfurii cu 4 seturi de tacâmuri, un coș cu mânere, 2 cratițe cu capac.
 • Culoare: în sortiment
 • Material: plastic rezistent
 • Vârsta recomandată: 3+ ani
 

(M) Masă și fier de călcat pentru copii cod 03188

461.00 MDL
Masa și fierul de călcat Pilsan reprezinta o jucarie ideala pentru orice copil cu vârsta de 3 ani.
 • Pliere compactă pentru a usura depozitarea
 • Design elegant, ergonomic
 • Include masa de călcat, fier de călcat, cârlige pentru rufe și umeraș
 • În timpul jocului, cei mici își dezvoltă abilitățile de imaginație și creativitate
 • Acest set a fost realizat la cele mai înalte standarde de siguranță, din materiale de calitate.
 • Jocul interactiv, faciliteaza deprinderile uzuale casnice de la o vârsta fragedă
 • Realizata din materiale sigure
 • Vârsta recomandată: 3 ani +

(M) Balansoar Cifre cod 03250

109.00 MDL
Cantar cu numere pentru copii de la 3 ani. 17 bucăți. Pentru joc și învățare. Sprijin pentru dezvoltarea inteligenței. Materii prime și vopsea sigure. Mărime: 5,5 x 21,5 x 23 cm.

(M) Piramidă „Cupe educative” cod 03264

186.00 MDL
Jucăria educațională Piramidă este formată din 10 cupe viu colorate de diverse culori. Vârful reprezintă capul unui omuleț amuzant cu o șapcă. Jucăria contribuie la dezvoltarea abilităților motricității fine, imaginației, memoriei, atenției și gândirii logice la copii.
 • Vârsta recomandată: 1 an +
 • Plastic durabil si de calitate
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Piramidă "Inele amuzante" cod 03267

208.00 MDL
Piramida inelelor amuzante are cinci inele și o bază special concepute pentru a fi ușor de manevrat de către copilaș. Inelul superior are în interior biluțe ce se mișcă pe o suprafață colorată, astfel copilașul este atras de zornăitul biluțelor. Fața zâmbitoare a omulețului din centrul piramidei și zornaitoarea vor atrage și vor surprinde copilașul.
 • Vârsta recomandată: 1 an +
 • Plastic durabil si de calitate
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene
 

(M) Set instrumente în valiză, 26 detalii cod 03314

175.00 MDL
 • Ajuta la dezvoltarea creativitatii, coordonarii, perceptiei si abilitatilor motrice fine
 • Set practic pentru baietei care imita uneltele reale
 • Cu acest set, copilașii își vor dezvolta de mici aptitudinile de mici meseriași
 • Setul contine: 26 piese
 • Design elegant, ergonomic
 • Realizata din materiale sigure
 • Vârsta recomandată: de la 3 ani

(M) Set Uscator p/u bucatarie cod 03336

186.00 MDL
Он представляет собой набор детской посуды, в который входят чашечки, ложечки, блюдечки, стаканы и чайник. Предметы располагаются на удобной 2-х

(M) Mingi cu zornăitoare cod 03356

83.00 MDL
Mingile cu zornăitoare
 • Vârsta dela 12 luni
 • 5 bucăți cu diametrul de 50 mm.
 • Bile de 5 culori diferite.
 • Zornăitoarea îmbunătățește auzul.
 • Aspect elegant și design ergonomic.

(M) Set gratăr cu geantă și accesorii (35 elem.) cod 03368

219.00 MDL
Set gratăr cu geantă și accesorii, cu 35 jucării pentru gătit.
 • potrivit pentru copii peste 3 ani
 • 35 jucării pentru gătit într-un set
 • aspect elegant asigură dezvoltarea imaginației copiilor
 Setul este ușor de transportat oriunde, datorită designului genții.