Home » Magazin » Creativitate/Logică » Cuburi/Forme logice/Piramide

Afișez 1 - 60 din 104 rezultate

(M) Balansoar Cifre cod 03250

109.00 MDL
Cantar cu numere pentru copii de la 3 ani. 17 bucăți. Pentru joc și învățare. Sprijin pentru dezvoltarea inteligenței. Materii prime și vopsea sigure. Mărime: 5,5 x 21,5 x 23 cm.

(M) Set de cărămizi mari de construcție cu roți (43 piese) cod 03251

1099.00 MDL
Setul de cărămizi mari de construcție cu roți de la Pilsan îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația și capacitățile motorii.  Aceste cărămizi mari sunt realizate din material plastic rezistent și sunt disponibile în 4 culori: galben, roșu, verde și albastru, deasemenea setul conține piese cu roți. Fantele de pe cărămizi au fost special proiectate astfel încât să poată fi ușor conectate între ele pentru a crea combinații infinite. Cărămizile mega pot fi folosite și ca blocuri de construcție gigant. Ele sunt perfecte pentru a încuraja dexteritatea si creativitatea, iar datorită dimensiunii lor mari sunt potrivite pentru copiii mai mici.
 • Vârsta recomandată: 3+
 • Design elegant si ergonomic
 • Plastic durabil si de calitate
 • Poate fi folosit în interior și exterior
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Piramidă – cuburi din lemn "Sortăm și construim" cod 44016

351.00 MDL
Piramidă - cuburi din lemn "Sortăm și construim" din lemn Viga Toys PolarB Piramida - cuburi din lemn educativă și colorată de la Viga Toys este o jucărie pe care fiecare copil o va iubi. Tonurile și estetica blânde, calme vor inspira fiecare copil să se joace.Setul este format din cinci cuburi de lemn de diferite dimensiuni și patru forme geometrice în culori pastelate. Provocarea este să aranjați cuburile unul peste altul și apoi să potriviți formele din lemn cu găurile formate de pe blocuri.Părțile laterale ale cuburilor veți găsi:
 • numere de la 1 la 5
 • personaje animale (urs, elefant, leu, vulpe, rinocer)
 • spațiu de sortare (pătrat, cerc, triunghi, inimă, stea)
 • imagini în conformitate cu numărul de pe cealaltă parte (urme de ursuleț, pește, borcane cu miere, ciuperci, copac)
Piramida educațională Viga Toys cu sorter va sprijini dezvoltarea coordonării ochi-mână și, de asemenea, va ajuta la dezvoltarea dexterității manuale. Jocul învață gândirea logică, răbdarea și ajută la distingerea formelor, culorilor, numerelor și animalelor de bază.Jucaria este realizata din lemn lacuit si vopsita cu vopsele non-toxice in nuante pastelate care vor incanta pe toata lumea si vor aduce multa distractie.Conceput pentru copii de la 12 luni.Dimensiuni produs: L: 90 mm x l: 90 mm x H: 330 mm.

(M) Set de construcție din lemn "Orașul", 56 elem. cod 44040

769.00 MDL
Copilul tău în mod constant surprinde pe toată lumea cu imaginația lui ireprimabilă?Îndreptați-o în direcția corectă! Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB din 56 de elemente pe tema ingineriei a fost creat pentru copiii de la 2 ani.Tinerii arhitecți vor putea da frâu liber imaginației și își vor proiecta propriul oraș. Cu un astfel de set de construcție din lemn, copilul nu doar asamblează ceva după o diagramă, ci își întruchipează propriile idei de construcție. Copiii înșiși decid cum să proiecteze cel mai bine un oraș pentru a aranja armonios zgârie-nori, copaci, mașini și pentru a distribui uniform clădirile în spațiu. Astfel de jucării din lemn dezvoltă abilitățile de proiectare, rezolvarea problemelor, abilitățile motorii ale mâinii, imaginația creativă, gândirea spațială și ingeniozitatea. Setul este potrivit pentru jocurile de rol, promoveaza comunicarea si socializarea copiilor.Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB City este realizat din lemn slefuit fin si acoperit cu vopsele inofensive in conformitate cu standardele de jucarii pentru copii EN71 si ASTM. Este sigur pentru sănătate și excelent chiar și pentru cei mai tineri exploratori.Recomandat pentru grădinițe și centre de dezvoltare Jucăria constă dintr-o bază de puzzle dreptunghiulară, blocuri de construcție din lemn de diferite forme și dimensiuni, precum și accesorii sub formă de copaci, mașini și indicatoare rutiere.

(M) Set de construcție din lemn "Cartierul din oraș ", 50 elem. cod 44093

413.00 MDL
Copilul tău în mod constant surprinde pe toată lumea cu imaginația lui ireprimabilă?Îndreptați-o în direcția corectă! Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB din 50 de elemente pe tema ingineriei a fost creat pentru copiii de la 2 ani.Tinerii arhitecți vor putea da frâu liber imaginației și își vor proiecta propriul oraș. Cu un astfel de set de construcție din lemn, copilul nu doar asamblează ceva după o diagramă, ci își întruchipează propriile idei de construcție. Copiii înșiși decid cum să proiecteze cel mai bine un oraș pentru a aranja armonios zgârie-nori, copaci, mașini și pentru a distribui uniform clădirile în spațiu. Astfel de jucării din lemn dezvoltă abilitățile de proiectare, rezolvarea problemelor, abilitățile motorii ale mâinii, imaginația creativă, gândirea spațială și ingeniozitatea. Setul este potrivit pentru jocurile de rol, promoveaza comunicarea si socializarea copiilor.Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB City este realizat din lemn slefuit fin si acoperit cu vopsele inofensive in conformitate cu standardele de jucarii pentru copii EN71 si ASTM. Este sigur pentru sănătate și excelent chiar și pentru cei mai tineri exploratori.Recomandat pentru grădinițe și centre de dezvoltare Jucăria constă dintr-o bază de puzzle dreptunghiulară, blocuri de construcție din lemn de diferite forme și dimensiuni, precum și accesorii sub formă de copaci, mașini și indicatoare rutiere.

(M) Jucărie educațională din lemn „Cifre și calcul” cod 44219

252.00 MDL
Jucăria educativă din lemn „Cifre și calcul” de la Viga PolarB este o modalitate distractivă de a-l introduce pe cel mic în lumea numerelor și a matematicii. Special concepută pentru micii exploratori, această jucărie oferă o modalitate distractivă de a învăța numerele și de a dezvolta abilitățile motorii manuale.Caracteristici cheie:
 • Cifre din lemn: Setul include cifre colorate din lemn de la 1 la 10. Fiecare cifră are o imagine luminoasă și clară pentru a atrage atenția și pentru a facilita învățarea.
 • Numărare: Partea superioară a jucăriei este un abac cu mărgele colorate din lemn. Aceasta oferă o metodă suplimentară de vizualizare a numărării și dezvoltă abilitățile de numărare ale copilului.
 • Dezvoltă abilitățile motorii: Copiii pot să culeagă numere, să mute formele de pe mărgele, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mișcărilor.
 • Materiale color și sigure: Fabricat din lemn de înaltă calitate și vopsit cu culori sigure, oferind un spațiu de joacă sigur pentru copilul dumneavoastră.
 • Învățăm prin joc: Joaca cu numerele și număratul transformă învățarea într-o activitate distractivă, promovând înțelegerea ușoară a conceptelor matematice de bază.
Oferiți copilului dvs. un start strălucit în lumea numerelor și a numărării cu această jucărie educațională din lemn. "Numbers and Counting" nu este doar un instrument educațional, ci și o modalitate distractivă de a dezvolta abilități importante într-un mod jucăuș.

(M) Joc de sortare din lemn "Găsește și potrivește" cod 44503

395.00 MDL
Jocul de sortare din lemn "Găsește și potrivește" de la Viga Toys 44503 este o activitate captivantă pentru cei mici, dornici de descoperiri. Acest joc pentru copii constă într-o cutie din lemn cu orificii speciale pentru piesele cu imagini colorate ale animalelor și include și puzzle-uri cu imagini desenate pe ele, reprezentând produse, fructe, cifre, mijloace de transport și forme geometrice. Jocul poate fi jucat conform regulilor stabilite sau copiii pot inventa propriile reguli, cum ar fi hrănirea animalelor, introducând piese de lemn corespunzătoare în orificiile adecvate sau sortarea iconițelor de pe piese după culoare sau formă.Sorterul pentru cei mici este multifuncțional și oferă libertate de imaginație copiilor de la 1,5 ani în sus. Acest joc de dezvoltare este sigur și potrivit pentru a-i familiariza pe cei mici cu formele și culorile de bază, pentru a antrena coordonarea vizuală-motorie și abilitățile manuale. Puzzle-ul cu sortare consolidează memoria, dezvoltă gândirea logică și creativă. Sortatorul din lemn dezvoltă, de asemenea, abilitatea de a compara și grupa obiectele după diferite caracteristici și introduce copiii în lumea formelor geometrice.Setul include:
 • Cutie
 • Piese de sortare

(M) Constructor din lemn cu inserții de oglindă, 24 elem. cod 44562

681.00 MDL
Constructorul din lemn cu blocuri și inserții de oglindă Viga 44562 nu este doar un jucărie, ci și un instrument pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră. Inserțiile de oglindă în formele geometrice ajută la formarea unei mai bune conștiințe de sine, crescând încrederea și asigurând o dezvoltare armonioasă. Acest constructor este perfect pentru îmbunătățirea coordonării vizuale-motorii și învățarea formelor.Caracteristici:
 • Blocurile cu oglindă dublă constau din 24 de piese de lemn reprezentând 4 forme diferite (dreptunghi, pătrat, triunghi echilateral și semicerc).
 • Oferă copiilor posibilitatea de a crea și construi în mod creativ la nesfârșit.
 • Fabricat din materiale cu vopsele și cerneală netoxice.

(M) Piramidă – cuburi din lemn "Ne jucăm și învățăm" cod 44572

468.00 MDL
Piramidă - cuburi din lemn "Ne jucăm și învățăm" Viga Toys 44572 reprezintă un set format din șase cuburi de dimensiuni diferite, având cinci motive diferite pe fiecare față a fiecărui cub. Acest joc educativ îi ajută pe copii să învețe cifrele, formele, culorile, dimensiunile și animalele prin potrivire și aranjare.Copiii se pot juca cu cuburile, așezându-le în diferite combinații, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților de numărare de la unu la șase. În plus, jocul cu cuburile îmbunătățește abilitățile de recunoaștere a culorilor și formelor. Setul este creat cu accent pe siguranță, toate jucăriile Viga sunt fabricate cu utilizarea vopselelor și a cernealelor netoxice.Caracteristici:
 • Set de șase cuburi de dimensiuni diferite.
 • Cinci motive diferite pe fiecare față a cubului.
 • Ajută la învățarea cifrelor, formelor, culorilor, dimensiunilor și animalelor.
 • Dezvoltă abilitățile de numărare și recunoașterea culorilor și formelor.
 • Vârsta recomandată: 18 luni și peste.

(M) Joc de masă de echilibru și dezvoltare "Cosmos" cod 44580

369.00 MDL
Joc de masă de echilibru și dezvoltare "Cosmos" de la Viga Toys  44580 vă invită într-o captivantă aventură spațială! Cine va reuși să mențină echilibrul pe platforma cosmică, folosind diverse figurine? Acest joc de echilibru din lemn este creat special pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani.În set veți găsi o bază de joc în formă de cerc cu dimensiunile 26 x 26 x 18 cm, înfățișând spațiul cosmic, precum și 9 planete, 3 extratereștri, 1 robot, 1 navă extraterestră, 1 rachetă, 1 cosmonaut și 1 meteorit. Misiunea copiilor este să distribuie piesele astfel încât discul să rămână stabil.Jocul de echilibru "Cosmos" introduce cei mici în lumea echilibrului. Aceștia vor trebui să fie isteți pentru a plasa toate figurinele pe construcție, fără a pierde echilibrul.Jocul de echilibru "Cosmos" din lemn dezvoltă gândirea logică și spațială, coordonarea vizual-motorie, imaginația și învață copiii să recunoască culorile și formele. Jucând împreună, copiii își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare și se vor distra pe deplin.Majoritatea elementelor jocului sunt realizate din lemn masiv, bine șlefuit. Coloranții sunt hipoalergenici. Calitatea și siguranța jucăriei educative sunt confirmate de certificate internaționale: EN71 european și ASTM american. În set, baza și 17 blocuri în formă de figurine.

(M) Set de joc cu șiret „Ferma” cod 44637

358.00 MDL
Setul de joc cu șiret „Ferma”  de la Viga Toys 44637 este un joc captivant și educațional, special conceput pentru dezvoltarea motricității fine la cei mici. Acest set luminos și colorat din 24 de piese, fabricate din lemn natural, introduce copiii în lumea palpitantă a vieții de fermă.Setul include o placă de joc din lemn, 20 de piese pentru înfilare, 3 șireturi și 10 șabloane care demonstrează diverse moduri de legare a elementelor pe placă. Acest joc nu doar dezvoltă motricitatea fină, ci îmbunătățește și coordonarea mișcărilor, atenția, gândirea logică și perseverența.Bucuria și entuziasmul copiilor de a crea diferite combinații cu figurinele fermierului, cocoșului, calului, vacii, oi și altor locuitori de fermă fac acest joc de neuitat. Jocul de înfilare este potrivit pentru copii de la 3 ani în sus și este sigur, deoarece este fabricat din materiale hipoalergenice și acoperit cu vopsele netoxice. Toate detaliile sunt finisate în mod uniform, nu au colțuri ascuțite și respectă standardele ridicate de siguranță.

(M) Constructor "Blocuri de construcție 3D", 26 elem. cod 44659

395.00 MDL
Constructor "Blocuri de construcție 3D", 26 de elementeInspirat de designul 3D, acest constructor oferă ore de învățare printr-o distracție captivantă.Acest constructor fascinant include 26 de blocuri de lemn, 2 panouri acrilice, 1 plintă și 1 broșură cu 32 de recomandări privind asamblarea. Dezvoltând gândirea spațială, copiii creează construcții tridimensionale, urmând instrucțiunile furnizate. Jocul îi încurajează pe copii să construiască și să asocieze ambele părți ale construcției, dezvoltând un efect tridimensional.Propunerile din broșură sunt structurate de la simplu la complex, permițând copiilor să-și îmbunătățească abilitățile pas cu pas. Datorită acestei activități captivante, copilul își antrenează coordonarea mișcărilor, gândirea logică și orientarea spațială.

(M) Sorter geometric din lemn "Calcul, forme si culori" cod 44685

241.00 MDL
Sorter geometric din lemn "Calcul, forme si culori" de la Viga 44685Jucaria educativa pentru micii ganditori! Sortatorul geometric din lemn de la Viga ofera o activitate captivanta, menita sa dezvolte abilitatile de numarare si sa ajute la diferentierea formelor si culorilor. Fiecare dintre cele patru axe propune formele sale, iar copiii trebuie sa distribuie cu pricepere blocurile, potrivindu-le perfect cu proeminentele corespunzatoare. Nu doar distractiv, ci si eficient in dezvoltarea abilitatilor motorii, coordonarii vizual-motorii si gandirii logice. Culorile vibrante atrag atentia si stimuleaza activ perceptia vizuala. Sortatorul este sigur pentru joaca, fara muchii ascutite si cu folosirea vopselelor ecologice.Caracteristici:
 • Setul contine 12 elemente.
 • Fabricat din lemn de fag.
 • Vopsit cu vopsele non-toxice.
 • Fara muchii ascutite, foarte bine finisat.
 • Jucaria este 100% sigura pentru copii.
Dezvolta:
 • Abilitatile motorii.
 • Gandirea logica.
 • Coordonarea vizual-motorie.
 • Capacitatea de a recunoaste culorile si formele.
 • Invatarea numerelor.
 • Dezvolta simtul vizual.

(M) Sorter geometric din lemn "Învățăm despre forme si culori" cod 44686

241.00 MDL
Sorter geometric din lemn Sorter geometric din lemn "Învățăm despre forme si culori" de la Viga 44686Jucaria educativa pentru micii ganditori! Sortatorul geometric din lemn de la Viga ofera o activitate captivanta, menita sa dezvolte abilitatile de numarare si sa ajute la diferentierea formelor si culorilor. Fiecare dintre cele patru axe propune formele sale, iar copiii trebuie sa distribuie cu pricepere blocurile, potrivindu-le perfect cu proeminentele corespunzatoare. Nu doar distractiv, ci si eficient in dezvoltarea abilitatilor motorii, coordonarii vizual-motorii si gandirii logice. Culorile vibrante atrag atentia si stimuleaza activ perceptia vizuala. Sortatorul este sigur pentru joaca, fara muchii ascutite si cu folosirea vopselelor ecologice.Caracteristici:
 • Setul contine 12 elemente.
 • Fabricat din lemn de fag.
 • Vopsit cu vopsele non-toxice.
 • Fara muchii ascutite, foarte bine finisat.
 • Jucaria este 100% sigura pentru copii.
Dezvolta:
 • Abilitatile motorii.
 • Gandirea logica.
 • Coordonarea vizual-motorie.
 • Capacitatea de a recunoaste culorile si formele.
 • Invatarea numerelor.
 • Dezvolta simtul vizual.

(M) Busy – cub „Cub de joc 5 în 1” cod 44716

637.00 MDL
Busy – cub „Cub de joc 5 în 1” de la Viga ToysCubul de jucărie din lemn "Cubul de jocuri 5 în 1" de la Viga Toys este o jucărie incredibil de variată, care stimulează dezvoltarea motricității fine, a logică și a percepției auditive la cei mici. În set sunt opt elemente diferite, inclusiv un labirint pentru degete, un sorter, cuburi cu insecte și animale. Această jucărie unică ajută copiii să-și dezvolte coordonarea mișcărilor, să învețe să distingă sunetele și formele, și, de asemenea, contribuie la dezvoltarea timpurie a copilului. Este important să observăm că jocul cu acest cub nu numai că distrează copiii, dar îi și ajută să învețe și să se dezvolte.

(M) Bloc puzzle „Numere și forme geometrice” cod 50119

252.00 MDL

Может ли скучная математика стать увлекательной игрой? Да, и в этом поможет набор для обучения от Viga Toys Цифры и формы в виде пазла!
Этот деревянный пазл позволяет в непринужденном формате познакомить ребенка с такими важными математическими понятиями, как числа, счет, геометрические формы. Подходит для малышей от 18 месяцев.
У всех элементов есть соответствующие ячейки на подставке, и задача ребенка – суметь их распознать и расставить по местам. Малыш знакомится с основами математики на тактильном уровне, что позволяет в дальнейшем учится более осознанно.
Набор для обучения Цифры и формы от Viga Toys улучшает цветовое восприятие, развивает мелкую моторику и математические навыки, дает первые представления о геометрии и алгебре.
Занятие с деревянными формами и цифрами обеспечивает ребенку устойчивые знания, основанные на практическом опыте. Этот пазл для обучения соответствует принципам STEM-образования, отлично сочетается с методикой Монтессори. Подходит как для индивидуальных, так и для групповых игр.

(M) Bloc puzzle „Învățăm alfabetul”” cod 50124

252.00 MDL

Малышу уже исполнилось 18 месяцев? Самое время познакомится с английским алфавитом. Познавательная игра пройдет легко с деревянным пазлом Viga Toys Английский алфавит, заглавные буквы.
Под каждым из 26 элементов пазла есть изображение предмета на эту букву. Предложите ребенку поиграть: найти для всех деталей пазла подходящее место на основе. При этом называйте буквы. А дальше просите малыша найти букву по ее названию. Следующий этап полезной игры – слоги и слова, которые можно выкладывать на столе. А еще яркие буквы деревянного развивающего пазла позволяют запомнить пять цветов.
Собирая обучающий пазл, ребенок сравнивает, сопоставляет, задействует ум, руки и глаза. В игре активно развиваются мелкая моторика, память, мышление, зрительно-моторная координация, восприятие цветов, осязание. Объединив картинку и букву, малышу проще и интересней запомнить английские слова. Проверьте, сколько ребенок их уже знает, после недели занятий с деревянным пазлом.
Развивающий пазл подойдет для обучения дома, в детском саду, центре раннего развития, начальной школе. Буквенный пазл отлично дополнит занятия по английскому языку в качестве наглядного материала.
Набор состоит из квадратной подставки 30 см и 26 разноцветных букв. Изготовлен из натурального экологичного материала – дерева. Все детали и края отшлифованы до гладкости, углы закруглены. Товары бренда Viga Toys прошли проверку на безопасность и качество, соответствуют стандартам детских игрушек EN71, ASTM.

(M) Constructor din lemn cu 48 elem. cod 50383

384.00 MDL

Из деревянного конструктора Viga Toys, 48 элементов, легко можно собрать робота, машинку, самолет, собачку, вертолет, мотоцикл и другие модели, как реальных, так и выдуманных объектов. Набор понравится детям от 3 лет дошкольного возраста.
В комплекте элементы с резьбой в отверстиях: планки разной длины, кубы, круги, дуги, а также винты и гайки для соединения деталей, отвертка и гаечный ключ. Все детали болтового конструктора из дерева. Дети будут соединять строительные элементы и складывать их в конструкции, при этом воплощать свои творческие замыслы, проявлять изобретательность.
Игры с деревянным конструктором развивают моторику рук, воображение, мышление. Кроме домашнего использования, развивающий набор подойдет для детского сада, центра развития. Комплект рекомендован для занятий по методикам Монтессори и Реджио.
Все детали детского конструктора от Viga Toys прочные и долговечные, отшлифованы до идеальной гладкости. В комплекте есть буклет с иллюстрациями готовых моделей для вдохновения юных инженеров. Развивающий конструктор из дерева упакован в удобное ведерко с ручкой и крышкой. Комплект соответствует EN71 и ASTM стандартам качества и безопасности детских игрушек.
В наборе:
48 деревянных деталей разных форм,
1 ведерко с ручкой и крышкой,
1 цветной буклет с примерами конструкций.

(M) Set de joc „Cutie cu instrumente” cod 50494

384.00 MDL

Отличный подарок для мальчика – деревянный игровой набор Viga Toys Ящик с инструментами. Разноцветные деревянные инструменты и детальки дадут основу для сюжетно-ролевых игр. Развивающий набор понравится детям от 3 лет дошкольного возраста.

Игра с детскими инструментами тренирует мелкую моторику, глазо-ручную координацию, мышление, сообразительность, воображение. Мальчик научится закручивать и откручивать болтики и гайки, забивать гвоздики. Деревянные игрушки из набора познакомят малыша с рабочими инструментами и их назначением, вдохновят на игры в мастера, ремонтника, инженера. Набор подходит для методик Реджио и Никитиных.

Процесс познания мира у детей включает подражание взрослым. Игрушечные инструменты дают мальчику уверенность в способностях, стремление к самостоятельности, приобщают к делам по дому.

Размер ящика с ручкой 25 х 14 х 12 см. В нем удобно хранить и переносить разноцветные инструменты с деталями: молоток, гаечный ключ, отвертку, планки разной длины с отверстиями, болтики и гаечки. Игровой набор выполнен из прочной древесины с применением гипоаллергенных красок. Края сглажены и отшлифованы начисто. Развивающий деревянный набор соответствует международным сертификатам безопасности и качества детских игрушек: европейскому EN71 и американскому ASTM, как и вся продукция Viga Toys.

В комплекте 23 элемента в ящике.

(M) Busyboard (de perete) – "Căluțul cu labirint" cod 50678

879.00 MDL
Această jucărie educațională, se poate monta pe perete, îi invită pe cei mici să se distreze rotind roțile dințate de diferite modele și mișcând mărgelele colorate de-a lungul unei piste de sârmă. Dezvoltă percepția culorilor, coordonarea mâinilor.Recomandat pentru grădinițe, centre de dezvoltare și școli.Pentru fabricare s-a folosit lemn certificat ecologic, aprobat de asociația FSC.

(M) Cuburi de lemn cu zornăitoare cod 50682

384.00 MDL
Набор содержит 12 деревянных блоков с закругленными углами, 9 из них – погремушки, издающие различные звуки. Приятные цвета и милые рисунки на блоках привлекут внимание маленького строителя и сделают этот набор одним из любимых. Выполненный из высококачественной древесины, комплект отлично подходит в качестве первых кубиков для малышей.

(M) Joc de masă Domino „Ferma” cod 51306

186.00 MDL

Настольная игра Viga Toys Домино Ферма - это веселое времяпровождение с друзьями или с членами семьи за азартной игрой в домино.

Играть можно вдвоем, втроем или вчетвером. Правила такие же, как в обычной игре «Домино». Они подробно написаны на коробке.

Особенности:

 • Удобный для детской руки размер плиток домино 7Х3.5 см
 • Плитки имеют закругленные края
 • Подарочная упаковка

 

Игра развивает:

 • Мелкую моторику рук
 • Восприятие цвета и форм
 • Тактильные навыки
 • Воображение
 • Логическое мышление
 • Память
 • Внимание

 

Рекомендуемый возраст: от 3 лет

(M) Cub Sortator Din Lemn cod 53659

373.00 MDL
O jucarie clasica ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil! Setul cuprinde 12 piese cu forme geometrice diferite, in culori de baza, usor de prins si de manevrat de catre copil, care trebuie introduse prin sablonul cu aceeasi forma in cutia de lemn masiv. Nu trebuie decat sa deschideti capacul, sa scoateti formele din cutie si sa le puneti la locul lor. O jucarie clasica si rezistenta care sigur ii va captiva pe micuti. Jucarie educativa din lemn, Montessori. Dimensiuni: 14.5 x 14.5 x 14.5 cm Varsta: Jucaria este recomandata copiilor avand varsta de 2 ani+ *Atentie! Toate jucariile marca VIGA sunt fabricate din lemn de calitate cu vopsele si cerneluri non-toxice, supuse testelor de siguranta respectand standardele pentru jucarii ale Uniunii Europene EN71 si ASTM. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoate. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

(M) Sorter " Cilindru cu figuri" cod 54123

347.00 MDL
Setul sortator cuprinde 6 piese cu forme geometrice diferite, in culori de baza, usor de prins si de manevrat de catre copil, care trebuie introduse prin sablonul cu aceeasi forma in cilindrul din lemn masiv. O jucarie clasica si rezistenta care sigur ii va captiva pe micuti. Jucarie educativa din lemn, Montessori. Dimensiuni: D15 x 12.5 cm Vârsta: Jucaria este recomandata copiilor avand varsta de 2 ani+ *Atentie! Toate jucariile marca VIGA sunt fabricate din lemn de calitate cu vopsele si cerneluri non-toxice, supuse testelor de siguranta respectand standardele pentru jucarii ale Uniunii Europene EN71 si ASTM. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoate. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

(M) Set pentru a învăța calculul „Bețișoarele lui Kuisener” cod 56166

395.00 MDL

Джордж Кюизенер (1891-1976) - бельгийский педагог, создавший многофункциональное математическое пособие, помогающее детям в освоении законов математики. Набор его счетных палочек еще называют "числа в цвете", "цветными палочками", "цветными числами".

Набор для обучения счету Viga Toys Палочки Кюизенера (56166) - отличный наглядный материал для развития математических способностей у малышей от 3 лет. Игра с ним поможет "через руки" ребенка формировать логические связи между числами, формами и цветами элементов. А также знакомить с понятиями "больше-меньше", "право-лево", "между", "дольше", "выше" и т.д.

Набор для вычисления Viga Toys соответствует концепции НУШ. Рекомендован для занятий дома, в группе детского сада и начальной школе. Используют также как развивающий и учебный материал в рамках методик Кюизенера и Монтессори. Набор подходит для инклюзивного образования.

Особенности палочек Кюизенера:

 • каждая палочка данного набора представляет число, выраженное определенным цветом и величиной;
 • элементы одинаковой длины имеют один цвет и соответствуют конкретному числу;
 • цветные палочки Кюизенера также делятся по кратности на отдельные группы;
 • набор содержит 308 разноцветных палочек длиной от 1 до 10 см.

Примеры полезных упражнений:

 • упражнение на логическое мышление: попросите малыша найти все брусочки, которые длиннее белых, однако короче черных;
 • разложение по ширине: ребенок строит лесенку, начиная с наименьшей детали, и заканчивая самой длинной;
 • простое вычисление: спросите у ребенка, сколько поместится маленьких палочек в одной большой;
 • сортировка по цвету: попросите ребенка выложить палочки от самых светлых до самых темных;
 • конструирование: ребенку нужно сложить из палочек определенные домики, геометрические фигуры и т.д.

Палочки изготовлены из экологически чистого сертифицированного бука и окрашены нетоксичными красителями. Продукция отвечает стандартам качества и безопасности детских игрушек: европейскому EN71 и американскому ASTM.

Китайский производитель Viga Toys производит деревянные игрушки для детей всех возрастов с 2013 года и реализует свою продукцию в 60 странах мира. В технологических процессах используется только экологически чистые материалы и сертифицированная древесина.
Игрушки от именитого бренда применяют в детских садах, центрах развития, а некоторые даже при подготовке к школе.

(M) Joc educațional „Distribuie după cifre" cod 58474

230.00 MDL
Игра Разложи по номерам научит малыша легко считать, а также он поймет значение понятий больше-меньше. Комплект состоит из деревянной основы и разноцветных колец, предназначенных для изучения счета и знакомства с цифрами.

(M) Sorter interactiv "Casuta vesela" cu sunete cod 739

523.00 MDL
Sorter interactiv "Căsuța Veselă" cu sunete - jucărie multifuncțională pentru dezvoltareCăsuța Veselă e o jucărie multifuncțională pentru dezvoltare, care contribuie la dezvoltarea variată a copilului.Caracteristici:
 • Orificii pentru figurine: În pereții căsuței există orificii pentru 11 figurine — 6 animale domestice și 5 forme geometrice. Introducând figurina animalului în orificiul corect, copilul va auzi sunetul caracteristic al acelui animal.
 • Ușiță cu cheie: Pe o parte a căsuței se află o ușiță închisă cu cheie, păzită de un cățeluș.
 • Extragerea figurinelor: Figurinele de animale și formele geometrice pot fi scoase din căsuță printr-un orificiu aflat pe cealaltă parte a căsuței.
 • Elemente educative: Jucăria este, de asemenea, echipată cu un abac cu mărgele și cifre, precum și cu un mini-pian cu clape muzicale.
 • Efecte sonore: Alte sunete pot fi auzite apăsând pe butoanele situate deasupra intrării în căsuță.
Beneficii pentru copii:Sorter "Căsuța Veselă" dezvoltă abilitățile motorii fine ale copiilor, percepția auditivă, abilitățile de recunoaștere a formelor și culorilor, precum și capacitățile muzicale și matematice. Această jucărie va deveni un instrument excelent pentru învățarea și distracția copilului

(M) Cub montessori "Piramida de activitate" cod 806

659.00 MDL
Cub montessori "Piramida de Activități"Cub montessori "Piramida de Activități", are șase laturi (inclusiv cea superioară) de distracție educativă nesfârșită! Această jucărie oferă lumini, sunete și diverse jocuri dinamice pentru învățare și distracție interactivă. Jucăria include multe jocuri diferite pentru a distra copilul și a-i sprijini dezvoltarea.Caracteristici:
 • Microfon: Vorbește și cântă melodiile preferate.
 • Rotițe rotative: Învârte rotițele pentru a reda muzică și a vedea scene subacvatice amuzante cu pești.
 • Telefon de jucărie: Apasă pe butoane și sună.
 • Mânere în formă de măr și banană: Mânere confortabile pentru a trage, împinge și transporta jucăria.
 • Fereastră derulantă: Apasă pe sonerie pentru efecte sonore și schimbarea scenelor.
 • Tobă luminoasă: Lovește toba pentru a activa luminile intermitente.
 • Panou de control: Învârte cheia, apasă pe claxon și schimbă vitezele. Volanul oferă senzația primelor experiențe de conducere.
 • Ciocan de jucărie: Lovește mărgelele și privește-le cum se mișcă.
Beneficii:Cub montessori "Piramida de Activități" dezvoltă motricitatea, coordonarea mișcărilor, abilitățile senzoriale și cognitive, precum și imaginația și gândirea creativă. Este fabricată din materiale sigure și de calitate, garantând durabilitatea și siguranța în timpul jocului.

(M) Cub montessori "Padure" cu sunet si lumina cod A3153

659.00 MDL
Cub montessori "Pădure" cu sunet și luminăCub montessori "Pădure" cu sunet și lumină oferă multe jocuri educative pentru copii:
 • Labirint pentru degete, tablă pentru desenat, oglindă cu iluminare, roți dințate rotative.
 • Multibox muzical cu efecte luminoase și sunete de animale. Butonul cu note redă 5 melodii vesele.
 • Panou pentru modele care creează iluzii optice.
 • Joc cu buburuza: "ghicește animalul din spatele frunzei" cu sunete.
 • Roți dințate cu animăluțe care sună în 5 moduri diferite.
 • Tablă magnetică pentru desenat cu un stilou în formă de floare și un glisor-panda.
Beneficii:
 • Efecte luminoase și sonore.
 • Dezvoltarea motricității fine, coordonării mână-ochi, imaginației.
 • Dezvoltare emoțională.
Centrul de joacă "Pădure" cu sunet și lumină este alegerea ideală pentru dezvoltarea completă a copilului.