Home » Magazin » Creativitate/Logică

Afișez 1 - 60 din 476 de rezultate

Aluat şi lut pentru modelare (28)

Creativitate (285)

Litere şi cifre magnetice (17)

Picturi pe numere (221)

Table/şevalete pentru desen (15)

Cuburi/Forme logice/Piramide (104)

(M) Balansoar Cifre cod 03250

109.00 MDL
Cantar cu numere pentru copii de la 3 ani. 17 bucăți. Pentru joc și învățare. Sprijin pentru dezvoltarea inteligenței. Materii prime și vopsea sigure. Mărime: 5,5 x 21,5 x 23 cm.

(M) Set de cărămizi mari de construcție cu roți (43 piese) cod 03251

1099.00 MDL
Setul de cărămizi mari de construcție cu roți de la Pilsan îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația și capacitățile motorii.  Aceste cărămizi mari sunt realizate din material plastic rezistent și sunt disponibile în 4 culori: galben, roșu, verde și albastru, deasemenea setul conține piese cu roți. Fantele de pe cărămizi au fost special proiectate astfel încât să poată fi ușor conectate între ele pentru a crea combinații infinite. Cărămizile mega pot fi folosite și ca blocuri de construcție gigant. Ele sunt perfecte pentru a încuraja dexteritatea si creativitatea, iar datorită dimensiunii lor mari sunt potrivite pentru copiii mai mici.
 • Vârsta recomandată: 3+
 • Design elegant si ergonomic
 • Plastic durabil si de calitate
 • Poate fi folosit în interior și exterior
 • Materie primă de cea mai înaltă calitate ce nu conține substanțe cancerigene

(M) Set pentru creativitate „Studiou de bijuterii" cod 11525

131.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele „Studiou de bijuterii"  va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Set pentru creativitate „Atelier de brelocuri" cod 11531

120.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele Atelier de brelocuri"  va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Set pentru creativitate „Mărgele colorate" cod 11575

131.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele „Mărgele colorate" va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Poster de colorat pentru copii "La plimbare cu familia", seria Peppa Pig, 70 cm cod 200183

32.00 MDL
Posterul gigant de colorat pentru copii "La plimbare cu familia" din seria Peppa Pig este distracția perfectă pentru cel mic. Cu această minunată carte de colorat de 70 × 16 cm, copilul tău va face cunoștință cu toate personajele sale preferate: Peppa, George, Mama Piggy și Papa Pig.Această carte lungă de colorat îi va oferi copilului dvs. o mulțime de momente distractive pentru creativitate și dezvoltare. În timp ce copilul dvs. colorează, se va putea cufunda în lumea magică a lui Peppa Pig și a prietenilor ei, creându-și propriile aventuri și povești.Lăsați-l pe cel mic să se bucure de joaca cu culorile și să-și dezvolte abilitățile creative cu personajele preferate ale lui Peppa Pig!

(M) Poster de colorat pentru copii "Timp de joacă", seria Peppa Pig, 70 cm cod 200184

32.00 MDL
Posterul gigant de colorat pentru copii "Timp de joacă" din seria Peppa Pig este distracția perfectă pentru cel mic. Cu această minunată carte de colorat de 70 × 16 cm, copilul tău va face cunoștință cu toate personajele sale preferate: Peppa, George, Mama Piggy și Papa Pig.Această carte lungă de colorat îi va oferi copilului dvs. o mulțime de momente distractive pentru creativitate și dezvoltare. În timp ce copilul dvs. colorează, se va putea cufunda în lumea magică a lui Peppa Pig și a prietenilor ei, creându-și propriile aventuri și povești.Lăsați-l pe cel mic să se bucure de joaca cu culorile și să-și dezvolte abilitățile creative cu personajele preferate ale lui Peppa Pig!

(M) Poster de colorat pentru copii "Prietene stilate", seria My Little Pony, 70 cm cod 200187

32.00 MDL
Posterul de colorat pentru copii "Prietene stilate" din seria My Little Pony este o activitate educativă unică, care aduce bucurie și inspirație. Această carte de colorat lungă măsoară 70 × 16 cm și este concepută pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea.Imaginile prezintă poneii preferați din My Little Pony jucându-se în camera lor, făcând curățenie și creând o atmosferă unică.Lăsați-i pe copiii dvs. să se cufunde într-o lume a prieteniei de basm și a aventurilor distractive, colorând acest desen împreună cu personajele lor preferate.

(M) Poster de colorat pentru copii "Prietenii", seria My Little Pony, 70 cm cod 200188

32.00 MDL
Posterul de colorat pentru copii "Prietenii" din seria My Little Pony este o activitate educativă unică, care aduce bucurie și inspirație. Această carte de colorat lungă măsoară 70 × 16 cm și este concepută pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea.Imaginile prezintă poneii preferați din My Little Pony jucându-se în pădurea magică.Lăsați-i pe copiii dvs. să se cufunde într-o lume a prieteniei de basm și a aventurilor distractive, colorând acest desen împreună cu personajele lor preferate.

(M) Poster de colorat pentru copii "Prietenii", seria Patrula Cățelușilor, 70 cm cod 200192

32.00 MDL
Invită-i pe toți micii salvatori să se alăture Patrulei Cățelușilor în această carte de colorat pentru copii captivantă! Această carte de colorat de mari dimensiuni prezintă personajele lor preferate din serialul de animație - Patrula Cățelușilor! Într-o cutie la îndemână, copiii îi vor găsi pe cățelușii Tough Guy, Marshall, Everest, Racer și Skye la începutul călătoriei lor. Fiecare dintre ei este pregătit pentru noi provocări și aventuri!Cartea de colorat le va permite copiilor să își exprime creativitatea și imaginația adăugând culori strălucitoare în lumea desenată a personajelor lor preferate. Această carte de colorat este o modalitate excelentă de a dezvolta imaginația, abilitățile motorii și creativitatea copiilor. Ar fi, de asemenea, un cadou minunat pentru orice copil care iubește Patrula Cățelușilor!

(M) Set de gravuri "Racer, Marshal și Tough Guy", seria Patrula cățelușilor cod 200193

87.00 MDL
Bun venit în lumea Patrulei Cățelușilor cu setul de gravură Racer, Marshal și Tough Guy!Aceste gravuri captivante de 21 × 21 cm ale supereroilor preferați vor menține atenția copilului tău ore întregi.Setul este format din trei gravuri cu Racer, Marshall și Tough Guy - câini care sunt întotdeauna gata să se ajute reciproc. Împreună formează o echipă invincibilă, care lucrează în mod bine coordonat și organizat, salvând oameni. Așadar, dacă micul tău supererou adoră aceste personaje, gravura va fi un obiect excelent pentru creativitatea copilului tău.Lăsați-l pe copilul dumneavoastră să se scufunde în lumea captivantă a Patrulei Cățelușilor cu acest set unic de gravuri!

(M) Set de gravuri "Echipa", seria Patrula cățelușilor cod 200194

87.00 MDL
Bun venit în lumea Patrulei Cățelușilor cu setul de gravură!Aceste gravuri captivante de 21 × 21 cm ale supereroilor preferați vor menține atenția copilului tău ore întregi.Setul este format din trei gravuri cu eroii care sunt întotdeauna gata să se ajute reciproc. Împreună formează o echipă invincibilă, care lucrează în mod bine coordonat și organizat, salvând oameni. Așadar, dacă micul tău supererou adoră aceste personaje, gravura va fi un obiect excelent pentru creativitatea copilului tău.Lăsați-l pe copilul dumneavoastră să se scufunde în lumea captivantă a Patrulei Cățelușilor cu acest set unic de gravuri!

(M) Joc magnetic de dezvoltare "Harta lumii", 118 elem. cod 200201

439.00 MDL
Bine ați venit în lumea interesantă a jocului educațional magnetic "Harta lumii"! Acest joc educațional nou și captivant vă va ajuta să învățați mai multe despre Pământ!Explorați continentele, animalele, reperele și multe altele cu ajutorul hărții magnetice. Include o tablă magnetică cu o schiță a continentelor și 118 piese care se conectează pentru a forma o imagine. Copiii pot completa harta, pot învăța cuvinte noi sau își pot inventa propriile povești. Iată o corabie de pirați care navighează spre țărmurile Americii și iată Australia înconjurată de creaturi marine uimitoare. De unde începem aventura ta?Jocurile magnetice ajută la dezvoltarea motricității fine, a atenției și a imaginației, îi motivează pe copii să se gândească la modalități creative de rezolvare a problemelor și nu fac decât să sporească distracția. Acest joc poate deveni o distracție preferată pentru întreaga familie.Include 118 elemente magnetice și 1 tablă magnetică.

(M) Set de instrumente de percuție și scaun cod 3130

1044.00 MDL
Set de instrumente de percuție și scaun
Această jucărie originală va face cunoștinăță copilul cu lumea interesantă a muzicii și a ritmului, și îl va preocupa pe mult timp!
Activități de învățare distractive:
 • Forme
 • Culori
 • Ritm, muzică și cântece
 • Coordonarea ochilor și a mâinilor
Caracteristici:
 • Tobă joasă de lucru, bețe moi de tobă, țambale de jucărie și scaun
 • Cântece și sunete preprogramate
 • Butoane iluminate
 • Asamblare rapidă și ușoară
 • Microfon încorporat
Beneficii pentru dezvoltare:
 • Ritm și abilități muzicale de bază: Dezvoltă percepția muzicală într-un mod distractiv!
 • Coordonarea ochilor și a mâinilor: Perfect pentru îmbunătățirea abilităților motorii fine și a coordonării mână-ochi.
 • Dezvoltarea vorbirii și a limbajului: Microfonul încorporat încurajează cântatul pentru a îmbunătăți pronunția și a întări corzile vocale.
 • Consolidarea încrederii: O jucărie excelentă pentru a încuraja încrederea în sine a copiilor.
 • Percepție senzorială: Toba de bas, tampoanele de tobe și țambalurile creează sunete unice care promovează percepția senzorială.
Acest set educațional este ideal pentru copiii care iubesc muzica și doresc să-și dezvolte abilitățile muzicale și de coordonare, dar și să se distreze jucându-se.

(M) Tabla magnetica pentru desen "Calut" cu muzica si lumina cod 3131

384.00 MDL
Tablă de desen magnetică „Căluț” cu muzică și luminăAceastă jucărie este concepută pentru copii începând cu vârsta de 2 ani. La această vârstă, copiilor le place să deseneze și să schițeze, ceea ce îi ajută să își stimuleze imaginația, spiritul de observație și capacitatea de imitație. Tabla magnetică este jucăria perfectă pentru a îmbunătăți creativitatea și abilitățile de desen ale micuțului.Beneficii pentru copii:
 • Dezvoltarea imaginației și creativității: Desenul și schița îi ajută pe copii să își exprime ideile și fanteziile, ceea ce le încurajează creativitatea.
 • Îmbunătățirea capacității de observare și a abilităților de imitație: Observarea lumii din jurul lor și încercarea de a reproduce pe hârtie ceea ce văd îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de observare și imitație.
 • Stimularea abilităților senzoriale: Jucăria are butoane care redau sunete de animale, de transport și muzică pentru a ajuta la dezvoltarea percepției auditive.
Caracteristici:
 • Patru butoane pentru redarea sunetelor: Sunetele animalelor, ale mijloacelor de transport și ale muzicii fac jocul și mai distractiv.
 • Patru zone colorate: Posibilitatea de a crea desene în diferite culori stimulează interesul față de desen.
 • Volum reglabil: Se poate ajusta volumul pentru un joc confortabil.
 • Ștampile magice și stilou în formă de morcov: Ștampilele speciale și un stilou la îndemână fac desenul și mai distractiv.
 • Gumă magică: Ștergerea ușoară a desenelor permite de a începe din nou fără efort.
Această tablă de desen magnetică va fi un ajutor excelent în dezvoltarea copilului dumneavoastră, oferind ore de distracție și învățare.

(M) Jucarie pian "Elefant" cu muzica, lumina si efecte sonore cod 3135

274.00 MDL

Jucărie pian "Elefant" cu muzica, lumina și efecte sonore

Jucăria pian "Elefant" este destinată copiilor de la 6 luni. Este echipată cu mai multe detalii interactive și mobile, care ajută la dezvoltarea dexterității degetelor și a motricității fine. În plus, această jucărie ajută copilul să exploreze muzica și să învețe prin joc.Avantaje principale:
 • Multifuncționalitate: Comutați între modul muzical și modul de învățare în orice moment. Răsfoiți paginile pentru a reda automat melodii diferite. Lumina și muzica vor atrage atenția celor mici și îi vor invita la joacă.
 • Clape de pian 3 în 1: Apăsarea clapelor pianului redă note muzicale. În diferite moduri, pianul redă și sunete de animale și cifre.
 • Regulator de volum: Butonul de reglare a volumului permite reglarea volumului muzicii, făcând utilizarea jucăriei confortabilă în orice moment.
 • Dezvoltarea motricității fine: Explorarea și apăsarea butoanelor de pe jucăria muzicală ajută la dezvoltarea degetelor copilului, îmbunătățindu-i motricitatea fină.
 • Cadou ideal: Jucăria "Elefant" va fi un cadou minunat pentru zile de naștere, sărbători și alte evenimente, aducând bucurie și beneficii copilului tău.
Această jucărie muzicală nu doar distrează, ci contribuie și la dezvoltarea integrală a copilului, transformând învățarea într-o activitate plăcută și captivantă.https://www.youtube.com/watch?v=UDmuFqKVGjg

(M) Set pentru creativitate cu mărgele „Zborul fanteziei”, 3 modele cod 338-1029

39.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele „Zborul fanteziei” va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Set pentru creativitate cu mărgele „Valiza creativității” cod 338-1074

116.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele „Valiza creativității”va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Set pentru creativitate cu mărgele „Mărgeluțe colorate” cod 338-180

87.00 MDL
Setul  pentru creativitate cu mărgele „Mărgeluțe colorate” va fi o surpriză plăcută pentru fetițe!Prin crearea unui breloc original folosind tehnica mărgelelor, copilul tău va antrena abilitățile motorii fine, coordonarea și funcția vizual-motrică. Aceasta este o modalitate excelentă de a implica copiii în activități creative, care vor adăuga o valoare reală jucăriei și vor aduce o mare plăcere copilului. Setul de creativitate este o alegere excelentă pentru cei care se străduiesc să dezvolte gândirea imaginativă, imaginația și să modeleze gustul artistic al unui copil. Datorită țesăturii, copilul își va petrece timpul în mod interesant și util, dezvoltându-și abilitățile creative. Setul oferă oportunități enorme de autoexprimare și autorealizare, deoarece exprimarea sentimentelor prin creativitate evocă emoții pozitive și bucurie copiilor. Copilul tău va petrece timpul interesant și util și te vei bucura de noile meșteșuguri și realizări ale copilului tău acasă. Setul este ambalat într-un ambalaj frumos.

(M) Piramidă – cuburi din lemn "Sortăm și construim" cod 44016

351.00 MDL
Piramidă - cuburi din lemn "Sortăm și construim" din lemn Viga Toys PolarB Piramida - cuburi din lemn educativă și colorată de la Viga Toys este o jucărie pe care fiecare copil o va iubi. Tonurile și estetica blânde, calme vor inspira fiecare copil să se joace.Setul este format din cinci cuburi de lemn de diferite dimensiuni și patru forme geometrice în culori pastelate. Provocarea este să aranjați cuburile unul peste altul și apoi să potriviți formele din lemn cu găurile formate de pe blocuri.Părțile laterale ale cuburilor veți găsi:
 • numere de la 1 la 5
 • personaje animale (urs, elefant, leu, vulpe, rinocer)
 • spațiu de sortare (pătrat, cerc, triunghi, inimă, stea)
 • imagini în conformitate cu numărul de pe cealaltă parte (urme de ursuleț, pește, borcane cu miere, ciuperci, copac)
Piramida educațională Viga Toys cu sorter va sprijini dezvoltarea coordonării ochi-mână și, de asemenea, va ajuta la dezvoltarea dexterității manuale. Jocul învață gândirea logică, răbdarea și ajută la distingerea formelor, culorilor, numerelor și animalelor de bază.Jucaria este realizata din lemn lacuit si vopsita cu vopsele non-toxice in nuante pastelate care vor incanta pe toata lumea si vor aduce multa distractie.Conceput pentru copii de la 12 luni.Dimensiuni produs: L: 90 mm x l: 90 mm x H: 330 mm.

(M) Set de construcție din lemn "Orașul", 56 elem. cod 44040

769.00 MDL
Copilul tău în mod constant surprinde pe toată lumea cu imaginația lui ireprimabilă?Îndreptați-o în direcția corectă! Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB din 56 de elemente pe tema ingineriei a fost creat pentru copiii de la 2 ani.Tinerii arhitecți vor putea da frâu liber imaginației și își vor proiecta propriul oraș. Cu un astfel de set de construcție din lemn, copilul nu doar asamblează ceva după o diagramă, ci își întruchipează propriile idei de construcție. Copiii înșiși decid cum să proiecteze cel mai bine un oraș pentru a aranja armonios zgârie-nori, copaci, mașini și pentru a distribui uniform clădirile în spațiu. Astfel de jucării din lemn dezvoltă abilitățile de proiectare, rezolvarea problemelor, abilitățile motorii ale mâinii, imaginația creativă, gândirea spațială și ingeniozitatea. Setul este potrivit pentru jocurile de rol, promoveaza comunicarea si socializarea copiilor.Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB City este realizat din lemn slefuit fin si acoperit cu vopsele inofensive in conformitate cu standardele de jucarii pentru copii EN71 si ASTM. Este sigur pentru sănătate și excelent chiar și pentru cei mai tineri exploratori.Recomandat pentru grădinițe și centre de dezvoltare Jucăria constă dintr-o bază de puzzle dreptunghiulară, blocuri de construcție din lemn de diferite forme și dimensiuni, precum și accesorii sub formă de copaci, mașini și indicatoare rutiere.

(M) Tablă de desen și abacus 3 în 1 cod 44086

413.00 MDL
Tablă de desen cu două fețe și abacus 3 în 1 de la renumitul producător de jucării Viga PolarB pentru copii de la 3 ani, ideală pentru grădiniță și acasă.Planșa de desen educativă cu numărătoare este una dintre jucăriile de top care nu va servi doar ca o tablă tradițională, ci îi va permite copilului să învețe despre numere și operațiile matematice de bază. Există o tablă de cretă pe o parte și contoare pe cealaltă parte. Tabla colorată cu contoare este plăcută ochiului și încurajează distracția cognitivă. Cei mai mici adoră să deseneze, iar o astfel de tablă le va permite cu siguranță să se distreze.Caracteristici:- toate sunt realizate din lemn vopsit cu culori non-toxice - pe tablă se adaugă cretă- jucăria ajută la efectuarea diferitelor acțiuni, dezvoltând în același timp abilitățile motorii atunci când mișcă elementele mobile.Jucăria dezvoltă:- abilitățile motorii - capacitatea de a rezolva operații matematice - capacitatea de gândire logică - abilități manuale - coordonarea mână-ochi

(M) Set de construcție din lemn "Cartierul din oraș ", 50 elem. cod 44093

413.00 MDL
Copilul tău în mod constant surprinde pe toată lumea cu imaginația lui ireprimabilă?Îndreptați-o în direcția corectă! Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB din 50 de elemente pe tema ingineriei a fost creat pentru copiii de la 2 ani.Tinerii arhitecți vor putea da frâu liber imaginației și își vor proiecta propriul oraș. Cu un astfel de set de construcție din lemn, copilul nu doar asamblează ceva după o diagramă, ci își întruchipează propriile idei de construcție. Copiii înșiși decid cum să proiecteze cel mai bine un oraș pentru a aranja armonios zgârie-nori, copaci, mașini și pentru a distribui uniform clădirile în spațiu. Astfel de jucării din lemn dezvoltă abilitățile de proiectare, rezolvarea problemelor, abilitățile motorii ale mâinii, imaginația creativă, gândirea spațială și ingeniozitatea. Setul este potrivit pentru jocurile de rol, promoveaza comunicarea si socializarea copiilor.Setul de joaca din lemn Viga Toys PolarB City este realizat din lemn slefuit fin si acoperit cu vopsele inofensive in conformitate cu standardele de jucarii pentru copii EN71 si ASTM. Este sigur pentru sănătate și excelent chiar și pentru cei mai tineri exploratori.Recomandat pentru grădinițe și centre de dezvoltare Jucăria constă dintr-o bază de puzzle dreptunghiulară, blocuri de construcție din lemn de diferite forme și dimensiuni, precum și accesorii sub formă de copaci, mașini și indicatoare rutiere.

(M) Jucărie educațională din lemn „Cifre și calcul” cod 44219

252.00 MDL
Jucăria educativă din lemn „Cifre și calcul” de la Viga PolarB este o modalitate distractivă de a-l introduce pe cel mic în lumea numerelor și a matematicii. Special concepută pentru micii exploratori, această jucărie oferă o modalitate distractivă de a învăța numerele și de a dezvolta abilitățile motorii manuale.Caracteristici cheie:
 • Cifre din lemn: Setul include cifre colorate din lemn de la 1 la 10. Fiecare cifră are o imagine luminoasă și clară pentru a atrage atenția și pentru a facilita învățarea.
 • Numărare: Partea superioară a jucăriei este un abac cu mărgele colorate din lemn. Aceasta oferă o metodă suplimentară de vizualizare a numărării și dezvoltă abilitățile de numărare ale copilului.
 • Dezvoltă abilitățile motorii: Copiii pot să culeagă numere, să mute formele de pe mărgele, ceea ce ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mișcărilor.
 • Materiale color și sigure: Fabricat din lemn de înaltă calitate și vopsit cu culori sigure, oferind un spațiu de joacă sigur pentru copilul dumneavoastră.
 • Învățăm prin joc: Joaca cu numerele și număratul transformă învățarea într-o activitate distractivă, promovând înțelegerea ușoară a conceptelor matematice de bază.
Oferiți copilului dvs. un start strălucit în lumea numerelor și a numărării cu această jucărie educațională din lemn. "Numbers and Counting" nu este doar un instrument educațional, ci și o modalitate distractivă de a dezvolta abilități importante într-un mod jucăuș.

(M) Joc de sortare din lemn "Găsește și potrivește" cod 44503

395.00 MDL
Jocul de sortare din lemn "Găsește și potrivește" de la Viga Toys 44503 este o activitate captivantă pentru cei mici, dornici de descoperiri. Acest joc pentru copii constă într-o cutie din lemn cu orificii speciale pentru piesele cu imagini colorate ale animalelor și include și puzzle-uri cu imagini desenate pe ele, reprezentând produse, fructe, cifre, mijloace de transport și forme geometrice. Jocul poate fi jucat conform regulilor stabilite sau copiii pot inventa propriile reguli, cum ar fi hrănirea animalelor, introducând piese de lemn corespunzătoare în orificiile adecvate sau sortarea iconițelor de pe piese după culoare sau formă.Sorterul pentru cei mici este multifuncțional și oferă libertate de imaginație copiilor de la 1,5 ani în sus. Acest joc de dezvoltare este sigur și potrivit pentru a-i familiariza pe cei mici cu formele și culorile de bază, pentru a antrena coordonarea vizuală-motorie și abilitățile manuale. Puzzle-ul cu sortare consolidează memoria, dezvoltă gândirea logică și creativă. Sortatorul din lemn dezvoltă, de asemenea, abilitatea de a compara și grupa obiectele după diferite caracteristici și introduce copiii în lumea formelor geometrice.Setul include:
 • Cutie
 • Piese de sortare

(M) Tabel educațional „Matematică și alfabet” cod 44510

703.00 MDL
Un set de lemn cu litere ale alfabetului și cifre de la 1 la 100 pe spate îi va permite copilului să se familiarizeze mai bine cu alfabetul și lumea matematicii prin joc. Un număr nelimitat de cuvinte și acțiuni care pot fi organizate va ajuta la dezvoltarea gândirii creative și a abilităților motorii ale copilului dumneavoastră.Puzzle-urile sunt perfecte pentru mâinile mici, făcând învățarea distractivă și niciodată plictisitoare. O jucărie valoroasă nu numai pentru învățarea alfabetului și a numerelor, ci și pentru exersarea ortografiei și a aritmeticii. Astfel de exerciții sunt o pregătire excelentă pentru educația preșcolară viitoare, precum și jocul comun cu copilul. Elementele sunt ambalate într-o pungă estetică în care pot fi depozitate.Toate realizate din lemn de fag și vopsite cu vopsele non-toxice în culori discrete care vă vor atrage atenția și vă vor încuraja să vă jucați cu multă distracție.

(M) Busyboard "Potrivește numerele" cod 44554

468.00 MDL
Tabloul de afaceri Viga Toys "Potrivește numerele" va ajuta copiii să învețe și să memoreze numerele de la 1 la 10.Copiii trebuie să rezolve puzzle-ul și să sorteze corect cercurile colorate cu diferite numere de puncte desenate la numerele corespunzătoare de pe bază. Viga Toys Busyboard "Potrivește numerele" este conceput pentru copii de la 18 luni la 3 ani. Pentru a rezolva sarcinile, copiii vor avea nevoie de ingeniozitate, vor învăța despre matematică, își vor antrena atenția și gândirea logică. Busyboard-ul este potrivit pentru tehnica Montessori, iar stilul jucăriei va completa perfect camera de acasă a bebelușului, zona de joacă în grădiniță, centrul de dezvoltare. Jucăria din lemn de perete va arăta copiilor conceptele de număr și cantitate.Un busyboard care va captiva copiii, iar jocul cu acesta va ajuta la dezvoltarea motorică și vizuală. Jucăria educativă este fiabilă și durabilă, ușor de atașat pe perete. 

(M) Busyboard „Mingea care alunecă” cod 44556

538.00 MDL
Busyboard de la Viga Toys „Mingea care alunecă”  îi va ajuta pe copii să învețe și să-și amintească numerele de la 0 la 9.Traseul mingii îi va ajuta pe copiii să învețe și să-și amintească numerele de la 0 la 9. Copiii mici trebuie să conducă o minge de metal de-a lungul unei piste rupte cu cercuri numerotate, rotind baza transparentă.Busyboard-ul este conceput pentru copii de la 18 luni la 3 ani.Pentru a trece labirintul după numere, copiii vor avea nevoie de dexteritate și ingeniozitate, vor învăța despre matematică, își vor antrena atenția și gândirea logică. Jocul este potrivit pentru tehnica Montessori. Va completa perfect camera de acasă a bebelușului, zona de joacă în grădiniță, centrul de dezvoltare.Jucăria de perete din lemn va prezenta copiilor numerele și ordinea acestora. Busyboard-ul va captiva copiii cu un joc în timpul căruia mușchii mâinilor și coordonarea mână-ochi se dezvoltă.Este ușor de atașat pe perete.Respectă standardele de calitate și siguranță ale jucăriilor pentru copii: European EN71, American ASTM, ca toate produsele Viga Toys.

(M) Constructor din lemn cu inserții de oglindă, 24 elem. cod 44562

681.00 MDL
Constructorul din lemn cu blocuri și inserții de oglindă Viga 44562 nu este doar un jucărie, ci și un instrument pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră. Inserțiile de oglindă în formele geometrice ajută la formarea unei mai bune conștiințe de sine, crescând încrederea și asigurând o dezvoltare armonioasă. Acest constructor este perfect pentru îmbunătățirea coordonării vizuale-motorii și învățarea formelor.Caracteristici:
 • Blocurile cu oglindă dublă constau din 24 de piese de lemn reprezentând 4 forme diferite (dreptunghi, pătrat, triunghi echilateral și semicerc).
 • Oferă copiilor posibilitatea de a crea și construi în mod creativ la nesfârșit.
 • Fabricat din materiale cu vopsele și cerneală netoxice.

(M) Piramidă – cuburi din lemn "Ne jucăm și învățăm" cod 44572

468.00 MDL
Piramidă - cuburi din lemn "Ne jucăm și învățăm" Viga Toys 44572 reprezintă un set format din șase cuburi de dimensiuni diferite, având cinci motive diferite pe fiecare față a fiecărui cub. Acest joc educativ îi ajută pe copii să învețe cifrele, formele, culorile, dimensiunile și animalele prin potrivire și aranjare.Copiii se pot juca cu cuburile, așezându-le în diferite combinații, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților de numărare de la unu la șase. În plus, jocul cu cuburile îmbunătățește abilitățile de recunoaștere a culorilor și formelor. Setul este creat cu accent pe siguranță, toate jucăriile Viga sunt fabricate cu utilizarea vopselelor și a cernealelor netoxice.Caracteristici:
 • Set de șase cuburi de dimensiuni diferite.
 • Cinci motive diferite pe fiecare față a cubului.
 • Ajută la învățarea cifrelor, formelor, culorilor, dimensiunilor și animalelor.
 • Dezvoltă abilitățile de numărare și recunoașterea culorilor și formelor.
 • Vârsta recomandată: 18 luni și peste.

(M) Joc de masă de echilibru și dezvoltare "Cosmos" cod 44580

369.00 MDL
Joc de masă de echilibru și dezvoltare "Cosmos" de la Viga Toys  44580 vă invită într-o captivantă aventură spațială! Cine va reuși să mențină echilibrul pe platforma cosmică, folosind diverse figurine? Acest joc de echilibru din lemn este creat special pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani.În set veți găsi o bază de joc în formă de cerc cu dimensiunile 26 x 26 x 18 cm, înfățișând spațiul cosmic, precum și 9 planete, 3 extratereștri, 1 robot, 1 navă extraterestră, 1 rachetă, 1 cosmonaut și 1 meteorit. Misiunea copiilor este să distribuie piesele astfel încât discul să rămână stabil.Jocul de echilibru "Cosmos" introduce cei mici în lumea echilibrului. Aceștia vor trebui să fie isteți pentru a plasa toate figurinele pe construcție, fără a pierde echilibrul.Jocul de echilibru "Cosmos" din lemn dezvoltă gândirea logică și spațială, coordonarea vizual-motorie, imaginația și învață copiii să recunoască culorile și formele. Jucând împreună, copiii își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare și se vor distra pe deplin.Majoritatea elementelor jocului sunt realizate din lemn masiv, bine șlefuit. Coloranții sunt hipoalergenici. Calitatea și siguranța jucăriei educative sunt confirmate de certificate internaționale: EN71 european și ASTM american. În set, baza și 17 blocuri în formă de figurine.

(M) Set de joc cu șiret „Ferma” cod 44637

358.00 MDL
Setul de joc cu șiret „Ferma”  de la Viga Toys 44637 este un joc captivant și educațional, special conceput pentru dezvoltarea motricității fine la cei mici. Acest set luminos și colorat din 24 de piese, fabricate din lemn natural, introduce copiii în lumea palpitantă a vieții de fermă.Setul include o placă de joc din lemn, 20 de piese pentru înfilare, 3 șireturi și 10 șabloane care demonstrează diverse moduri de legare a elementelor pe placă. Acest joc nu doar dezvoltă motricitatea fină, ci îmbunătățește și coordonarea mișcărilor, atenția, gândirea logică și perseverența.Bucuria și entuziasmul copiilor de a crea diferite combinații cu figurinele fermierului, cocoșului, calului, vacii, oi și altor locuitori de fermă fac acest joc de neuitat. Jocul de înfilare este potrivit pentru copii de la 3 ani în sus și este sigur, deoarece este fabricat din materiale hipoalergenice și acoperit cu vopsele netoxice. Toate detaliile sunt finisate în mod uniform, nu au colțuri ascuțite și respectă standardele ridicate de siguranță.

(M) Set de joc pentru "Alfabetul și înmultirea" cod 44655

578.00 MDL
Tabla cu alfabet și exerciții de înmulțire, care include o tavă, 100 cuburi, 8 cilindri, 2 cărți mari de hârtie, 13 cărți mici de hârtie, o pungă de pânză și un stilou.Laturile cubului sunt imprimate cu litere mari și mici, cifre de la 1 la 100, înmulțirea și răspunsul la înmulțire.Cilindrii sunt simboluri matematice.Spatele tăvii este o tablă albă și poate fi folosită pentru desen și scriere. O jucărie valoroasă nu numai pentru învățarea alfabetului și a numerelor, ci și pentru exersarea ortografiei și a aritmeticii. Îmbunătățiți percepția culorilor, gândirea logică și coordonarea mână-ochi.Material didactic ideal pentru grădiniță, grădiniță și școală primară.